Chmara

La nuée
2020
3,9 2,6 tys. ocen
3,9 10 1 2624
4,5 4 krytyków
Chmara
powrót do forum filmu Chmara

Dla kretynów

ocenił(a) film na 7

którzy narzekają na panią lektor i dlatego zaniżają ocenę, włączcie sobie wersje z polskimi napisami, chyba że skończyliście tylko lub aż podstawówkę , to gratuluję i zapraszam spieprzać z filmwebu bo widocznie nadajecie się co najwyżej do kopania rowów a nie oceniania filmów. Polecam wam ukrytą prawdę bądź szpital, tam jest lektor na miarę waszych mozliwości.

ocenił(a) film na 2
Flat_Eric

Mało kto w zaciszu domowym ma ochotę oglądać mało ambitne filmy na netfliksie z napisami. A co do samego filmu, to nawet z napisami niczego nie urywa, ogladaja z lektorem to chociaż można go nazwać horrorem.

ocenił(a) film na 7
Glitch21

No i masz mnie, ja nie ogladam netflixa w zaciszu domowym tylko w stodole. Moze dlatego mam zaburzone pojecie o takiej filmwebowej szarańczy jak ty. Znalazł sie znawca.

ocenił(a) film na 5
Glitch21

Robiłeś jakieś badania statystyczne? Jestem ciekaw skąd twoje wnioski. Piszesz tak jakby czytanie stanowiło trudność, przeszkodę. Normalnie, sprawnie czytający ludzie nie rozpraszają się przy czytaniu. Lektor zagłusza muzykę, ale również aktora, który czasem miesiącami przygotowuje się do roli. Film z lektorem nie jest tym co zaplanował reżyser z ekipą i nigdy nim nie bedzie. Z tego wynika, że albo przeciętnie czytasz (ruszasz ustami podczas składania sylab?) albo guzik cię interesuje kino, ograniczasz się do historii więc może lepiej czytać ksążki? O shit, słabo ci idzie czytanie... Zostały jeszcze komiksy - te mniej wymagające.

Flat_Eric

Dlaczego karmi pasikoniki krwią i swoim psem zamiast kupić zwierzęta i je tam wrzucić ? Koza nie pogardzily … totalna bzdura

ocenił(a) film na 6
Lukasz_Jagodzinski_odin

to nie dawalo mi spokoju xD