PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=127986}

Chore myśli

Wicked Minds
2003
6,8 187  ocen
6,8 10 1 187
Chore myśli
powrót do forum filmu Chore myśli

Gdy film zmierzał ku końcowi i wydawało się, że zakończenie może być tylko jedno, okazało się, że wszystko jest inaczej niż mogłoby się wydawać. Oglądając miałam wrażenie, że reżyser miał dwie wizje zakończenia tego filmu i wykorzystał obie. Niestety wedłg mnie główny bohater na początku nie wykazywał żadnych negatywnych cech, jak więc mógł nagle tak bardzo się zmienić??? I cala ta historia z Nicole, bez sensu.3/10

użytkownik usunięty
moonica19

Chyba nie zabardzo zrozumialas.Ta Nicole to tak naprawde jego dziewczyna Stacey o która studiowała aktorstwo zresztą wspomina ojcu bodajze o tym.studia aktorskie pozwolily jej swietnie wcielic ten chytry ich plan w zycie.

ocenił(a) film na 1

Ten film jest bezsensowny, a zachowanie bohaterów w określonych sytuacjach irracjonalne.
1/10, tak żałosnego filmu dawno nie widziałam.

untitled

A mnie się podobał i cieszę się, że go obejrzałam. Doskonale pokazuje degenerację moralną tego pokolenia... Zwłaszcza w Ameryce. Główny bohater od początku mówił o swoim pokoleniu, że jest, jakie jest. Już pierwsze jego słowa jako narratora, na samym początku filmu, wyjaśniają jego zachowanie w zakończeniu. To, że liczy się tylko dobry plan, a moralność nie ma znaczenia. Moim zdaniem paradoksalnie film jest bardzo pouczający i warto go zobaczyć... Problem mogą mieć osoby, które nie rozumieją, o co w nim chodzi... Ja w każdym razie polecam.

ocenił(a) film na 1
sol4me

Rozumiem jakis film i musze go od razu pokochac? Zalosne, zwlaszcza ze mowimy o tak dennej produkcji. Przeslanie
schodzi na drugi plan, kiedy fabula jest bez sensu, a zachowanie bohaterow absurdalne. Nie bede wymieniac
przykladow bo szkoda czasu.