no ja sobie myślałem że to będzie super film a tu troszkę mnie rozczarował bo Nazwa Filmu Ciacho,to co wspólnego ta nazwa z filmem miała?? no sorry wezniecie mnie za dupka ale tak jest,Karolak jadł na początku ciacho a tu film akcji no to ja nie wiem piszcie swoje opinie na ten temat:) no hmm Marta żmuda trzebiatowska he he pamiętam ją z Nie kłam kochanie noi jakoś mi tak zostało że ją zapamiętałem taką śliczną milutką:) a tu film z pazurkiem to mnie zadziwiło tzn ona dalej uważam że jest śliczna i dla mnie sie świetnie wcieliła w tą rolę a małaszynskiego to na początku nie poznałem ale takiemu aktorowi taką rolę dać żeneda ale dlatego że jest dobrym aktorem i umi sie wcielić w każdą rolę to w tym filmie bawił mnie do łes i rozśmieszał postawą i czynami serialowego karolka:) pisac swoję opinie na temat tego filmu:)
Nic nie rozumiem z tego co napisałeś. Brak jakiejkolwiek składni i podstaw
interpunkcji. Zgłaszam post do usunięcia bo dla mnie to SPAM!
no widzisz tak to inteligętnie napisałem że ktoś taki jak ty sie w tym gubii sorry,ja jestem na tym portalu już no długo i napewno dłużej od cb i wiem jak sie komentuje może czasem troszkę nie zrozumiamiale ale tak ma być i piszę moje odczucie poczekajmy jeszcze jeśli jeśli na moim komie znajdzie się więcej osób krytykujących mnie to ci przyznam rację:)
Ja też raczej rozczarowałam się. Gdyby nie obecność znanych aktorów to niestety film nie obroniłby się :( Co do Małaszyńskiego to zawsze go ceniłam...ale przyjęcie przez niego tej roli to wielka pomyłka. Przyznaję, że rola rodzinnego przygłupa średnio do niego pasuje i trochę mnie denerwowała. A i jeszcze pojawia się kwestia efektów specjalnych - daleko nam do "Avatara" ;)