PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=533535}
3,7 92 tys. ocen
3,7 10 1 91642
1,4 23 krytyków
Ciacho
powrót do forum filmu Ciacho

ciacho

ocenił(a) film na 9

jak czytam wasze opinie to mi sie niedobrze robi... film to komedia a komedia ma bawic i absolutnie nie musi miec glebszego sensu ;] bedac na tym w kinie usmialem sie jak male dziecko , dawno nie widzialem filmu ktory by mnie tak rozsmieszyl . film goraco polecam bo warto obejrzec by sie posmiac :)

ps. Autorzy poprzednich komentarzy musza byc mega wielkimi sztywniakami by pisac takie glupoty :) szkoda ze nie mozna przeczytac normalnej opinii gdyz nad wiekszoscia dobrych filmow sa nie zachecajace opinie ;]]

wrobelgda

czasem żeby coś śmieszyło to też musi mieć sens. a ciacho ma akurat wyjątkowo ciężki dowcip

ocenił(a) film na 9
psychodelik

faktycznie zdarzaly sie ciezke zarty ale i tak wychodzi zdecydowanie na plus :)

ocenił(a) film na 1
wrobelgda

ty to się pewnie z byle czego śmiejesz

ocenił(a) film na 9
kamil508

aktualnie smieje sie z Ciebie , no wiec moze faktycznie z byle czego ;]

ocenił(a) film na 1
wrobelgda

łoo naprawdę błyskotliwa riposta, normalnie aż mi w pięty poszło i nie pozbieram się przez pare dni

ocenił(a) film na 9
kamil508

no to juz nie moj problem ;]

ocenił(a) film na 1
wrobelgda

Dno. Nuuuuuuuuda. Prawie 2h dowcipów z brodą. A dowcip kloaczny i ciężki. Wyłączyłam to g...o w połowie filmu. W porównaniu z takimi filmami, jak "Ciało", "Lejdis", "Jak pozbyć się cellulitu" czy tez "Los Numeros" to coś nie zasługuje na miano komedii.

ocenił(a) film na 9
spa2007

w porownaniu z tymi filmami ( procz jak sie pozbyc cellulitu bo to naprawde dobra komedia) wypada zdecydowanie lepiej ;)

ocenił(a) film na 3
wrobelgda

myślisz o takich tekstach jak : "a co ty tak się czaisz jak szpak na jeb...ie", albo "powiem ci, że masz niefart bo jak nie chcesz gadać to się poznamy od dupy strony" , jaki tu jest poziom, ja sie pytam?

ocenił(a) film na 9
Bandito_filmweb

normalny , dla ludzi wylozowanych nie sztywnych ;] ;]

ocenił(a) film na 1
wrobelgda

Wg mnie komedia jest totalna porażką i pokazuje wyraźnie, że polskie kino komediowe jest na poziomie "Władcy pierścionka". Jeśli ktoś lubi drętwą akcję i przyciężkawy dowcip oraz pełną masę jeb...ć, ku....w i srania w łóżku to spoko. Ja takie coś mogę sobie obejrzeć u żulów z przystanku autobusowego.... Komedia powinna bawić a nie dawać sklejony chłam.
PS. Za niedługo wypada oczekiwać dramatu (lub kolejnej komedii) o sprawie Madzi i Rutkowskiego.. :/

Martita

Te dowcipy to sto procent żenady, to irytowało a nie śmieszyło.

użytkownik usunięty
beenhuur

Tych co nie mają poczucia humopru i nie są wyluzowani może i irytowało mnie tak śmieszyło , że byłem 6 razy w ciągu tygodnia w kinie za pierwszym razem to prawie popuściłem w gacie ze śmiechu

ocenił(a) film na 1

Wiesz kazdy ma inne poczucie humoru-fakt.Jesli sie takie kino komus podoba, to mi brakuje slow. Poczucie humoru mam, ale taki film to nawet po wielu % mnie nie bawil. Nie moglam tego filmu do konca obejrzec-po 17 minutach "The End"

użytkownik usunięty
nikamona

Żal mi ciebie jak można po 17 minutach obejrzenia jakiegokolwiek filmu coś o nim powiedzieć ?? Piszesz, że masz poczucie humoru , to ja nie wiem jak ono wygląda u ciebie ja tam jak sie najaram albo nachlam to praktycznie wszystko mnie śmieszy

ocenił(a) film na 1

No widzisz jak mi sie cos podoba to nie musze sie-najarac, albo napic-i mi sie podoba.
A ten film-dla mnie dno ze mulem zaciaga.
Tobie sie podoba-ok. Mi nie musi

użytkownik usunięty
nikamona

No nie musi, ale obejrzyj cały i się wypowiedz dopiero bo jest duzo filmów, które rozkręcają się dopiero na przykład po 40 minutach

ocenił(a) film na 1

Sorry-probowalam-nie dam rady.
I jak moj brat mowi sa rozne gusta i rozne b.usta.
Nie moja bajka

użytkownik usunięty
nikamona

To najwidoczniej komedia to nie twój gatunek skoro nic cię nie potrafiło rozśmieszyć w Ciachu to znaczy , że ani nikt anic nic nie jest w stanie tego zrobić

troll

Cililing

Przyłącz się do nas. My także się nie śmiejemy. Wstąp do partii.

troll

Cililing

troll

Cililing

Lecz się ateistyczna gnido

troll

Cililing

A widzisz jest cos smiesznego, zwiazane z tym filmem twoje wypowiedzi.

Martita

to komunikacją miejską jeżdżą tylko żule? to dopiero komedia/...

wrobelgda

Zapoznam cię ze znajomym murarzem, on też wali takimi tekstami. No, przy wódce to są śmieszne i dla mnie. Pasujecie do siebie, będziecie zgraną parą.

ocenił(a) film na 1
wrobelgda

Tak, zgadza się - komedia powinna bawić. Tylko dlaczego ludzi bawi debilizm?

Lulu.

bo mądry film to np historyczny, a nie komedia/

ocenił(a) film na 4
wrobelgda

Możesz napisać które sceny tak cie rozśmieszyły?

ocenił(a) film na 1
wrobelgda

Zgadzam się, powinna bawić. Jaka szkoda, ze ''Ciacho'' zamiast śmiechu powoduje zażenowanie.

ocenił(a) film na 1
wrobelgda

Mylisz się. Komedia może być zabawna, ale zrazem być dobrym filmem. Jest tak na przykład w filmie Dzień Świstaka czy Forrest Gump. Oba filmy są świetne a zarazem zabawne

wrobelgda

Nie wiem, w którym momencie ten film jest zabawny.

ocenił(a) film na 7
wrobelgda

Ja się z tobą zgadzam.Film jest durnowaty ale przez to śmieszny.Aktorzy ciekawie zagrali,całkiem niezłe pomysły,których wcześniej nie było.Budżet polskich filmów nie jest wysoki więc widzimy mu często a bynajmniej w jednej scenie sztuczny rozmazany obraz oraz przesadnie skomputeryzowane efekty ale ogółem film mi się podobał i dałem mu 8.

ocenił(a) film na 1
wrobelgda

Film beznadziejny!!!!! NIE OGLĄDAĆ!!!! Większy sens miałoby patrzenie się w głąb kibla niż oglądanie tego moralnego szamba.

użytkownik usunięty
Rose1492

Takie pytaie- Czy potrafisz się śmiać ?? Bo nie jestem w stanie zrozumieć, że taka mistrzowska komedia ci śię nie podobała. Ja cały film leżałem ze śmiechu, 4 razy byłem w kinie, a jak wyszło na dvd obejrzalem jeszcze ze 30 razy i za każdym razem aż mnie żebra ze śmiechu bolały .

ocenił(a) film na 1

Chyba wszyscy powinniśmy w końcu pogodzić się z faktem, że czym bardziej infantylne i sztampowe rozrywki nam się przedstawia, tym radośniej zostaną one przez społeczeństwo przyjęte. Przecież żyjemy w świecie, gdzie zabawnym obrazem jest kupa leżąca na ulicy, cieszą zwroty typu "lol", bawią żarty, które nigdy żartami zostać nazwane nie powinny.
Zostało tu zadane pytanie: "Czy potrafisz się śmiać?" - szkoda tylko, że według niektórych jeśli nie śmiejemy się z marnoty i kiczu, to nie śmiejemy się wcale.

PS. Słowo "bynajmniej" nie jest synonimem słowa "przynajmniej", miło by było, gdyby w końcu ludzie przestali używać przesadnie tego słowa z złym znaczeniu ! (Odnośnie komentarza JackRobertkokos)

Lulu.

wiesz, na pewno niektórzy śmieją się czytając Hipokratesa, a niektórych bawią po prostu śmieszne teksty i akcje, bardziej lub mniej mądre.

To coś nawet komedią nie jest. Komedią jest Kiler, Chłopaki nie płaczą, Poranek Kojota itd, itp. A swoimi komentarzami udowadniasz swoją głupotę i upośledzenie umysłowe.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
KalekaMentalny

śmiecia poszukaj sobie w gaciach. Jedyne gry jakie są dobre to te z serii Pro Evolution Soccer, Fifa , i Football Manager. Cała reszta gier , to żenada .

A Ciacho nie jest żenadą?

użytkownik usunięty
KalekaMentalny

Nie nie jest. Jest najlepszą komedią ostatnich lat .

Już Gulczas był lepszy. Grubasku

użytkownik usunięty
KalekaMentalny

Gulczas też był zajebisty, ale dużo słabszy od Ciacha jak dla mnie .

Najpierw 6 razy potem 4, co ty bredzisz? Pytanie do ciebie pisales ze kac wawe ogladales w kinie
tez kilka razy, wiec skad ta historia z okrojona wersja w kinie taka byla? Czy umowa zawarta z ,,nemo???''
miala realny wplyw na zmiane wersji?