Pierwsze 40 minut było bardzo dobre,jak przystało na horror,lecz to co działo sie później można nazwać wielkim nieporozumieniem.Jaka można tak zepsuć film. Zapowiadał sie bardzo dobrze,a wyszedł gniot.
masz poszucie humoru przyznaje..hmm ciekawa jestem gdzie widziles ten film...w USA premiera jest 3.03.2012..a festiwale nie graja filmu z półroczynm wyprzedzeniem
zauważ że filmweb zawsze daje pierwotną datę tzn tą pierwsza... wiadomo ze daty premiery filmów ulegaja jeszcze zmianie, filmweb ich poprostu juz nie zmienia..dlatego datami tutaj sie nie sugeruję, tylko jeszcze szukam potwierdzenia na zagranicznych stronach
ale na imdb.com też jest napisane, że film miał premierę * 21 January 2011 (Sundance Film Festival) * , w 2012 roku film jest dostępny w kinach, dla zjadaczy chleba. To by tłumaczyło, dlaczego @tiltomasz go już widział. Sam też widziałem już film na necie do ściągnięcia.
coś Ci sie kolego pomylilo mylisz filmy na imdb. również pisze ze ten film jest 9.03.2012...natomiast argentyński pierwowzór la casa muda był wlasnie 27.01.2011
proszę o nie obrażanie mojej inteligencji :p z dedykacją screen z imdb: http://img80.imageshack.us/img80/196/silenthouse2011.jpg
ależ jak bym śmiala, prosze poszukac w słowniku j. angielskiego co znaczy słowo "Sundance" jakie to sa festiwale. Tak poza tym co innego festiwale w Europie a co i nnego w USA, tak samo jak co innego premiera filmu w USA a co innego Europie-rozne daty.Uważam że dalsza rozmowa jest bez sensu w ogóle nie wiem po co sie w nią wdałam. Pozdrawiam