Temat dla chętnych do wspólnego seansu z komentowaniem. Emisja dziś o 21:55 na antenie Tv4. Zapraszamy :)
Jak dla mnie to film o kolekcjonerze - samochodów, zasłon i teraz z tego co widzę też dewocjonaliów xD
Gumowe dziecko z klatki złapali faceta kilkudziesieciocentymetrowa ręką i wydając dźwięki grzechotnika kazalo mu wbić w pierś krzyż. Artyzm i głębia!
Ten gość chyba nie ogarnia o co chodzi i wydaje mu się, że po prostu ma schizy po antydepresantach xd
Schizy po antydepresantach miał reżyser pisząc jednocześnie scenariusz i czytając auto-moto.
Korzystając z tego, że nic się nie dzieje, tego dziada zabił cieniolalek, czy sam się zabił czy jak, bo mam przeszkody przez deszcz i nie wiem xd?
Cieniołak znudził się dziadkiem i zmusił go do samobójstwa najwyraźniej bo chciał młodszego kolegę. Tzw Syndrom Wieku Średniego Cieniołaków :)
Ta lalka jest schizowata, masakra, ale sztucznie gra, zdecydowanie lepiej w roli cienia wypadała zasłona xD
Cień ma technologie teleekranów firankowych. Pewnie tego gościa tez zabije jak dostanie nową ofiarę.
Jakiś tam pomysł był, ale gość na krześle z napisem reżyser, to jakby pierwszy film kręcił. Co dziwne patrząc się na jego dorobek to doświadczony już powinien być.
Gdyby skrócić film o jakieś 40 minut, tj o te bezsensowne sceny z samochodami, mogłaby wyjść z tego całkiem niezła czysta schiza xD
No właśnie, albo gość powinien kręcić kolejne części szybkich i wściekłych tam też jest o samochodach i bez sensu.
No to im się udało! Powinni zrobić ze to dziecko wyłazi z klatki i zabija cały film z ta śmieszna gumową gębą a nie jakieś schiza z firankami. Zakończenie niejednoznaczne ale co z tego jak ogólna nuda.
3/10 za kukłę.
Dzięki wszystkim za wytrwałość. Jutro o tej samej porze film "Darklight" ale jeszcze poczytam czy jakiś lepszy ewentualnie i czy warto oglądać.