wogle o co chodzi typ sie mlodzieje, a jak ja bym sie tak mlodzial to co? co to jakis jeden na milion jest, to ocena taka powinna byc
Młodzieniec faktycznie powinien trochę poczytać ale dakt faktem, że film do dupy.
Gościu nieźle prowokuje a wy na to odszczekujecie. Ludzie trolli się nie karmi trolle się olewa.
Taaa...Zastanawialem sie czy warto go zeszmacic,no i coz,cholerka teraz mi wstyd.YO!
Ja oceniłem ten film na 5 bo byłby znakomity pod jednym warunkiem gdyby był o godzine krótszy
Film, choć mega podobny do Gumpa, choćby przez to, jak kochał się właściwie w jednej tylko kobiecie, ile zwiedził, ile przeżył (choćby ten kapitan Irlandczyk = płk Dan), to ogląda się świetnie. Myślę, że to przez bardzo ciepłe postacie, które strasznie wciągają w tę opowieść. Fakt, to odrobinę za długo, ale czy zauważyliście, że w tej opowieści (oprócz tragedii wojny) nie ma tak naprawdę zła? To piękne i dlatego pewnie film zdobędzie Oscara.
Spodziewałam się czegoś lepszego nie wiem dlaczego ale po jakimś czasie film mnie nudził :/
No trudno nie zawsze każdy film zasługuje na 10/10 prawda? :)
Za to ostatnio widziałam The Bucket list z Jack'iem Nicholson'em i Morgan'em Freeman'em gorąco polecam.
P.S Sorki że trochę poza temat wyjechałam :P
Ok nie spodobał się mu scenariusz, sam pomysł na film, ale weź pod uwagę chociaż jak film jest zrobiony pod względem montażu, po prostu od strony technicznej. Jakie piękne są niektóre ujęcia, które świetnie obrazują emocje bohaterów filmu. Kiedy to zobaczysz w żadnym wypadku nie ocenisz tego filmu na 1/10, zwyczajnie się skompromitowałeś moim zdaniem. Eh chyba karmie trolla :(