Ciekawy przypadek Benjamina Buttona

The Curious Case of Benjamin Button
2008
7,7 518 tys. ocen
7,7 10 1 518098
6,6 68 krytyków
Ciekawy przypadek Benjamina Buttona
powrót do forum filmu Ciekawy przypadek Benjamina Buttona

Brak słów po prostu świetny, wzrusza a jednoczesnie bawi, nie pamietam kiedy ostatnio obejrzałem tak świetny film. nie potrafie podać minusów bo wszystko było idealne, gratulacje dla charakteryzatorów którzy potrafili odmłodzić brada pitta do granic możliwości. znakomita rola cate blanchett, tildy swinton i oczywiście pitta, którego przekonałem sie po tej roli

Ciekawy przypadek Benjamina Buttona to jest film na którym nie wpierdala sie popcornu popijając colą, nie chodzi się do łazienki ani nie spogląda na zegarek. Niedawno przyszedłem z kina a zastanawiam sie czy nie pojsc jeszcze raz, nawet nie wiem kiedy upłynęły te 3 godziny

ocenił(a) film na 10
rpd0

Podpisuję sie obiema rękami... dawno mnie nie "zatkało" po filmie

vasken

niestety nie miałem okazji obejrzeć pozostałych 4-ech nominowanych filmow, ale mam nadzieje że ''ciekawy przypadek..'' zwycięży :)

ocenił(a) film na 7
rpd0

no to jak nie oglądałeś reszty to nie możesz powiedzieć, żę jest najlepszy... Slumdog albo Zaklinacz słów wcale są nie gorsze... Ciekawy przypadek BB na pewno nie dostanie Oscara. Stawiam na Slumdoga;D

ocenił(a) film na 9
rpd0

"Ciekawy przypadek Benjamina Buttona to jest film na którym nie wpierdala sie popcornu popijając colą, nie chodzi się do łazienki ani nie spogląda na zegarek." - dokladnie tak.