Nieporozumienie! Historia z życia pewnej osoby, która została nakręcona od tyłu i tyle. Komar na filmie wskazany haha. Nie polecam! Moja ocena 0/10
Nieporozumienie to raczej jesteś Ty, gdybyś cokolwiek znał się na dobrym kinie to takich recenzji byś tu nie pisał... żal mi Cię...
bez tych emocji, po co ta wrogośc, jak się komuś nie podoba to nie podoba..."nie czujesz" fimu, trudno... moim zdaniem niesamowita historia... zwłaszcza historia z zegarem... mnóstwo fajnych szczegółów które pokazują obraz człowieka wydawało by się niezwykłego a jednak takiego samego jak każdy z nas... nie chce się wypowiadać jak specjalista... bo nim nie jestem... jak z każdym filmem ten też ma swoją grupę odbiorców... wśród znajomych spotykam się z opinią, że albo się bardzo podoba albo jest nudny...
"Czy wspominałem już, że piorun trafił mnie 7 razy?" - jeden z lepszych tekstów w filmie ;]
Ale filmy fajnie oceniasz, nie powiem. Typowy gość - dwie oceny na 1 i jedna ocena na 10. Takich co chcą obniżyć średnią jakiemuś filmowi to sporo jest. Żal mi Cie.
ja dałem 6/10 bez przesady ze jakies arcydzielo..pod koniec filmu przewijałem bo mnie poprostu nudził...:/
Widzę, że powtarzasz moje teksty i z resztą nei tylko moje, widać że brak Ci jakiejkolwiek wiedzy oraz przede wszystkim inteligencji, a moich rodziców do tego nie wtrącaj, raczej radziłbym Ci mieć żal do Twoich że nie umieli Cię dobrze wychować... Pewnie nawet nie masz zielonego pojęcia co to jest PZPR bo ciągle o tym piszesz, musiałeś to gdzieś usłyszeć i teraz powtarzasz... Więc lepiej już nic nie pisz dzieciaku.
Mi film się podobał, był bardzo wzruszający... przynajmniej dla mnie. Nie lubie, kiedy ktoś tak chamsko ocenia film i nie liczy się z tym, że innym mógł on się podobac, więc radze następnym razem 2razy pomyśleć nim coś się napisze. I według mnie, film zasługuje na polecenie i może nie zasłużył na AŻ 13 oscarów, ale na 5 z nich sobie zasłużył...choć nawet tyle nie dostał ;/
Mówienie że CPBB jest słaby i nie ma w nim nic ciekawego oznacza że: albo ktoś nie oglądał tego filmu, albo go nie zrozumiał. Film sam sobie jest orginalny (motyw młodnienia jest naprawdę niezły), gra aktorska może nie zachwyca, ale na pewno przekonuje co do ogólnej interpretacji filmu. Muzyka dobrana świetnie, a dodając do tego motyw pamiętnika był wisienką na torcie. Film na pewno godny polecenia do obejrzenia. Moja ocena 8.5/10