PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=123383}

Ciekawy przypadek Benjamina Buttona

The Curious Case of Benjamin Button
2008
7,7 517 tys. ocen
7,7 10 1 516574
6,5 88 krytyków
Ciekawy przypadek Benjamina Buttona
powrót do forum filmu Ciekawy przypadek Benjamina Buttona

Dla mnie film był genialny:] Przeepiękny,Baardzo wzruszający(muszę szczerze powiedzieć że od czasów Titanica nie popłakałam się na żadnym filmie..a na tym płakałam praktycznie przez cały czas;]) niesamowita charakteryzacja!!!!!nie wiedziałam że człowieka można tak postarzyć;]i po raz pierwszy ujrzałam po tylu latach tak młodego Brada. Aż mi się przypomniały filmy: Meet Joe Black i Siedem lat w Tybecie(gdzie wyglądał nieziemsko).Niesamowite uczucie zobaczyć go tak młodego w filmie z 2008r:]
Fabuła genialna.Po każdej scenie zastanawiałam się co będzie dalej i z niecierpliwością czekałam na następne wydarzenia,i "opowieści" Benjamina:] Myślę że każdy powinien zobaczyć ten film. Na pewno zostanie w naszej pamięci na długo(u mnie na pewno:)) Bardzo ale to bardzo gorąco polecam!!

ocenił(a) film na 9
shine001

szanuje kazda wypowiedz i zdanie , udziele sie krociutko MI SIE PODOBAL w kazdym calu! (jedynie zgodze sie z tym ze kapke za dlugi) a reszta WPORZADKu jesli tak mozna to ujac , tak samo podobal mi sie film -> Youth.Without.Youth.2007

pozdrawiam wszystkich!.

shine001

Film naprawdę wzruszający. Z tym naprawdę mogę się zgodzić.

Nie jestem fanką Brada Pitta.. lecz rzeczywiście Pitt w studiu baletowym wyglądał.. WOW... naprawdę jakby się cofnął o parę ładnych lat.