PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=123383}

Ciekawy przypadek Benjamina Buttona

The Curious Case of Benjamin Button
2008
7,7 518 tys. ocen
7,7 10 1 517519
6,5 90 krytyków
Ciekawy przypadek Benjamina Buttona
powrót do forum filmu Ciekawy przypadek Benjamina Buttona

Okropny film 2,5 godziny męczarni normalny fajans

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Stone_Cold

Moim zdaniem był strasznie nudny po prostu. Zawiodłam się, bo pomysł fajny całkiem.

ocenił(a) film na 10
danszy2007

kurde... a każe ci ktoś iść na ten film do kina?!?! Nie!!! to sie nie udzielaj...

ocenił(a) film na 1
landryna963

buahaha do kina na takiego gniota za ras bym żądał zwrotu kasy lepiej przepić niż tracić kasę na ten szajs roku 2008

danszy2007

za ras?
a może 'zaraz'?
Masz prawo mieć swoje zdanie, ale negatywna opinia przede wszystkim powinna być oparta na sensownych argumentach. Takie bredzenie, które ujawniłeś w swoich trzech postać jest gówno warte. Wolałaby przeczytać konstruktywną krytykę, którą nas nie uraczyłeś. :]

danszy2007

Pomijając niektóre zwroty założyciela tego tematu, zgadzam się z nim. Mnie (i notabene całej mojej rodzinie) film ten nie przypadł do gustu. Dałem mu 7/10 czyli tyle ile zwykle daję filmom średnim. Nie zasługuje on moim zdaniem na Oscary za scenariusz, reżyserię, czy efekty specjalne. Nie zwróciłem też uwagi, żeby rola Brada Pitta była jakaś rewelacyjna.

ocenił(a) film na 8
yasioo

Zgadzam się również, ale nie pochwalam założyciela wątku.
Film DOBRY i tyle - kilka ciekawych motywów, choć niestety zbyt wyświechtanych i kilka śmiesznych scen, choćby wstawki z człowiekiem rażonym piorunami. Film oceniłem 8/10 bo przyjemnie się go ogląda, ale nie jest to nic odkrywczego i zapierającego dech w piersiach.
(Moim tegorocznym Oscarowym faworytem jest zdecydowanie Slumdog)