Ciekawy przypadek Benjamina Buttona

The Curious Case of Benjamin Button
2008
7,7 518 tys. ocen
7,7 10 1 518098
6,6 68 krytyków
Ciekawy przypadek Benjamina Buttona
powrót do forum filmu Ciekawy przypadek Benjamina Buttona

Powiem szczerze,że nie miałem okazji oglądania tego filmu. Zaraz po premierze,kiedy film przekroczył 1000 głosów,wkroczył na pozycję 40!! Nie widziałem jeszcze takiego ,wskoku" Mam pytanie: Czy film naprawdę jest wart tego,żeby się tam znaleźć i wybrać się do kina?? Pozdrawiam:)

ocenił(a) film na 7
filmaniak_1042882

Warto i to bardzo. Pozdrawiam i życzę miłego seansu w kinie;)

ocenił(a) film na 8
filmaniak_1042882

Byłam dziś na nim w kinie, jestem pod wrażeniem :) polecam, jeśli lubisz filmy, to nie powinnaś przegapić tego filmu na dużym ekranie. świetne zdjęcie, dobra muzyka, ciekawy przypadek:) wartka akcja, prawie trzy godziny przeleciały od tak...są chwile wzruszenia i zastanowienia.

Polecam!

ocenił(a) film na 10
filmaniak_1042882

Zgadzam się z przedmówcami, warto wydać pięniądze na 'CPBB' :)

ocenił(a) film na 3
filmaniak_1042882

Czy warto iść do kina?

Jeśli jesteś panienką lubiącą romansiki i melodramaty, Taniec z Gwiazdami i Titanica to na pewno film Ci się spodoba. Spodobać Ci się może jeśli podobają Ci się kiepskie filmy byle Brad Pitt był obsadzony na czele - to również.

Ale jak już obejrzysz to mi napisz tutaj - właściwie po co i o czym był ten film? Po co był cały ten absurdalny motyw z młodym starcem? Czy tylko po to, aby nie wyszlo kolejne mdłe romansidło?

Film miał dosłownie jedna scenę dobrą (ktora pasowała do całości jak nie powiem co...), chodzi o scenę, która wystąpiła w wersji niedokonanej i dokonanej, aczkolwiek przez zaprezentowaine tej drugiej utraciła cały swój urok, jak spalona puenta niezłej anegdoty...

IMHO strata czasu.