Powiem szczerze,że nie miałem okazji oglądania tego filmu. Zaraz po premierze,kiedy film przekroczył 1000 głosów,wkroczył na pozycję 40!! Nie widziałem jeszcze takiego ,wskoku" Mam pytanie: Czy film naprawdę jest wart tego,żeby się tam znaleźć i wybrać się do kina?? Pozdrawiam:)
Byłam dziś na nim w kinie, jestem pod wrażeniem :) polecam, jeśli lubisz filmy, to nie powinnaś przegapić tego filmu na dużym ekranie. świetne zdjęcie, dobra muzyka, ciekawy przypadek:) wartka akcja, prawie trzy godziny przeleciały od tak...są chwile wzruszenia i zastanowienia.
Polecam!
Czy warto iść do kina?
Jeśli jesteś panienką lubiącą romansiki i melodramaty, Taniec z Gwiazdami i Titanica to na pewno film Ci się spodoba. Spodobać Ci się może jeśli podobają Ci się kiepskie filmy byle Brad Pitt był obsadzony na czele - to również.
Ale jak już obejrzysz to mi napisz tutaj - właściwie po co i o czym był ten film? Po co był cały ten absurdalny motyw z młodym starcem? Czy tylko po to, aby nie wyszlo kolejne mdłe romansidło?
Film miał dosłownie jedna scenę dobrą (ktora pasowała do całości jak nie powiem co...), chodzi o scenę, która wystąpiła w wersji niedokonanej i dokonanej, aczkolwiek przez zaprezentowaine tej drugiej utraciła cały swój urok, jak spalona puenta niezłej anegdoty...
IMHO strata czasu.