jak dla mnie zbyt długi i melancholijny, historia trochę wyssana z palca.
Słuchaj, to trzeba było iść na ten film do kina albo go chociaż zobaczyć na dvd, a nie oglądać go na komórce.
powiem tak i co ztego ze wyssany z paalca (duzo filmow jest takich a tak naprawde dobry) ALE ten FILM b.madry i podkazdym wzgledem swietny - naprawde polecam
film jest naprawdę dobry. Podobał mi się. Pisze to bo odniosłam wrażenie, że omylnie zrozumiałeś moje słowa. Chodziło mi o to, że stwierdzenie "wyssane z palca" jest tutaj błędnie użyte.
kolega powinien wybrać się na Pride And Glory albo Rabin Hood'a Opór. Inaczej będziesz nieszczęśliwy...
Filmy mądre, oryginalne, jak ten mogą cię tylko znurzyć...
Pride and glory I opor widzialem i TEZ SZCZERZE POLECAM Edward Northon Swietna gra i inni tez a reszte to kwestia gustu i tak jak pisalem szanuje kazde zdanie i opinie... pzodro
Kolega Was zapewne prowokuje do dyskusji, a Wy jak "owczym pędem" klepiecie jak "we wsi pod kościołem stare dewoty".
To jest oczywiste, że film jest znakomity, każdy z nas miał kiedyś takie marzenie by przeżyć życie "od końca"... ale takie rzeczy... tylko w kinie!
9.5/10...
THE BEST - "indianerjoe off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 19 stycznia 2009 0:04 odpowiedz zgłoś do usunięcia
Kolega Was zapewne prowokuje do dyskusji, a Wy jak "owczym pędem" klepiecie jak "we wsi pod kościołem stare dewoty".
To jest oczywiste, że film jest znakomity, każdy z nas miał kiedyś takie marzenie by przeżyć życie "od końca"... ale takie rzeczy... tylko w kinie!
9.5/10... "" --- podzielam 9/10.:-) a wypowiedz heheh spoczko pzodrawiam raz jeszcze A film POLECAM!