PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=123383}

Ciekawy przypadek Benjamina Buttona

The Curious Case of Benjamin Button
2008
7,7 518 tys. ocen
7,7 10 1 517519
6,5 90 krytyków
Ciekawy przypadek Benjamina Buttona
powrót do forum filmu Ciekawy przypadek Benjamina Buttona

jak dla mnie zbyt długi i melancholijny, historia trochę wyssana z palca.

ocenił(a) film na 10
mikeowen22

Słuchaj, to trzeba było iść na ten film do kina albo go chociaż zobaczyć na dvd, a nie oglądać go na komórce.

mikeowen22

jak chciales cos krotkiego i zabawnego i na faktach trzeba bylo wiadomosci poogladac.

mikeowen22

tak "wyssana z palca" bo to na podstawie powieści fantasy.

ocenił(a) film na 9
Elle_L

powiem tak i co ztego ze wyssany z paalca (duzo filmow jest takich a tak naprawde dobry) ALE ten FILM b.madry i podkazdym wzgledem swietny - naprawde polecam

marcinkf

film jest naprawdę dobry. Podobał mi się. Pisze to bo odniosłam wrażenie, że omylnie zrozumiałeś moje słowa. Chodziło mi o to, że stwierdzenie "wyssane z palca" jest tutaj błędnie użyte.

ocenił(a) film na 9
Elle_L

OOO przepraszam rzeczywiscie cos chyba tak masz racje POZDRAWIAM!!!!!

ocenił(a) film na 9
mikeowen22

kolega powinien wybrać się na Pride And Glory albo Rabin Hood'a Opór. Inaczej będziesz nieszczęśliwy...

Filmy mądre, oryginalne, jak ten mogą cię tylko znurzyć...

ocenił(a) film na 9
xledz

Pride and glory I opor widzialem i TEZ SZCZERZE POLECAM Edward Northon Swietna gra i inni tez a reszte to kwestia gustu i tak jak pisalem szanuje kazde zdanie i opinie... pzodro

ocenił(a) film na 10
mikeowen22

Kolega Was zapewne prowokuje do dyskusji, a Wy jak "owczym pędem" klepiecie jak "we wsi pod kościołem stare dewoty".
To jest oczywiste, że film jest znakomity, każdy z nas miał kiedyś takie marzenie by przeżyć życie "od końca"... ale takie rzeczy... tylko w kinie!
9.5/10...

ocenił(a) film na 9
indianerjoe

THE BEST - "indianerjoe off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 19 stycznia 2009 0:04 odpowiedz zgłoś do usunięcia
Kolega Was zapewne prowokuje do dyskusji, a Wy jak "owczym pędem" klepiecie jak "we wsi pod kościołem stare dewoty".
To jest oczywiste, że film jest znakomity, każdy z nas miał kiedyś takie marzenie by przeżyć życie "od końca"... ale takie rzeczy... tylko w kinie!
9.5/10... "" --- podzielam 9/10.:-) a wypowiedz heheh spoczko pzodrawiam raz jeszcze A film POLECAM!