naprawdę daje 10/10 może stwierdzicie ze przesadzam ale żaden film mnie tak nie wzruszył jak ten ! możliwe ze jest długi ale nie nudziłam sie oglądając mogłabym jeszcze i jeszcze ;] ciekawy pomysł super wystylizowany brad pitt :) muszę jeszcze wspomnieć prze idealny brad pitt ;d hehehahhaa myślcie co chcecie FILM REWELACYJNY !
Moim zdaniem "Joe" jest lepszy. A przynajmniej gra Pitta jest lepsza i wtóruje mu Hopkins, więc jest wręcz wybornie :)
Pozdrawiam :)
Osobiście uważam, że film jest naprawdę Arcydziełem! Daje dużo do myślenia. Jest niesamowicie wzruszający, ale nie oględnego drugi raz bo jest w nic coś takiego ze tylko raz. Brat Pitt - genialna gra. W 'Joe Black" również dobrze grał, ale tu niesamowicie stworzony klimat postaci. Nadal czuje emocje filmu.. w sumie byłam w kinie dzisiaj i nie zdążyłam ochłonąć.
ja również po obejrzeniu, czułam jeszcze klimat filmu nie mogłam szybko dojść do siebie ;) pozdrawiam
Jak wspaniale byłoby stawać się młodszym? - po obojrzeniu tego filmu to pytanie nigdy nie znajdzie pozytywnej odpowiedzi, przynajmniej u mnie. Wzruszające dzieło na miarę ... bez miary:p
Całkowicie sie zgadzam!
Brad Pitt jest cuudny w tym filmie...
Ja też czuję emmocje!
Tylko na początku wydaje mi się, że troche Daisy czasami zachowywała się jak panienka lekkich obyczajów.
Aha ten zegar, który stworzył ten niewidomy, mój kuzyn ma podobny tylko,że mniejszy^^
Pozdrawiam fanów!
dziś na nim byłam i w sumie był fajny, ciekawy temat ;) ale na początku mnie trochę zmudził. Co do Brada to zagrał świetnie ;*
Ja sie OGROMNIE rozczarowałam! Zaraz pewnie wszyscy na mnie nakrzyczą ale trudno... Film mi się okropnie nie podobał! Poszłam do kina z nastawieniem na coś naprawdę ambitnego i oryginalnego, ale rozczarowałam się. Uważam że przesłanie filmu, a zwłaszcza jego zakończenie było jedną wielką tandetą i nieprzemyślaną wpadką. Jak dla mnie był bardzo przewidywalny i po prostu momentami usypiający i nudny. Sama historia wydawała mi się intrygująca dlatego stwierdziłam że warto będzie zobaczyć ją w całości. Teraz stwierdzam: nie warto. Dobry pomysł i świetna obsada nie wystarczą... Nie podobało mi się i już. Zbyt banalnie zrobione. A mogło być pięknie...
no każdy ma swoja opinie na ten temat :) ;0 jedno wiem napewno ten film wzbudził we mnie dużo pozytywnych emocji ;pp no i mówcie co chcecie może sie nie znam ;d hehe
Ja poszłam na fil ie wiedząc nawet o czym będzie ja czasem tak lubię. Każdy po za tym m prawo swojego odbioru.
Właśnie skończyłem oglądać i film jest po prostu genialny, nie spodziewałem się że jest aż tak dobry,szczerze polecam !
Po raz kolejny popieram film swietny widziałem go juz w Grudniu ale czekam na wersje z lektorem ,filmy z Pittem są super ,co do Joy Blacka bardzo ,,spokojny film''ale tez bardzo mi się podobał
sorka poprawka Joe Black zawsz mi się mysli z Joy,,bo jest chyba tez taki film Joy Ride czy jakos tak