Ciekawy przypadek Benjamina Buttona

The Curious Case of Benjamin Button
2008
7,7 518 tys. ocen
7,7 10 1 518098
6,6 68 krytyków
Ciekawy przypadek Benjamina Buttona
powrót do forum filmu Ciekawy przypadek Benjamina Buttona

wymiana ognia

ocenił(a) film na 7

Ten moment uderzył mnie mocniej niż najlepsze sceny z Szeregowca Ryan'a. Kiedy ten japoński statek plunął serią, a kamera przeskoczyła do punktu wieżyczki na holowniku przez ułamek sekundy przeszła mi pełna myśl, że gdybym tam był to bym spierdzielał do wody ile wlezie. To było genialnie zrobione.

ocenił(a) film na 5
Shigurui

ha! a myslalam ze tylko mnie to tak ruszylo! :D calkowicie sie zgadzam, super zrobiona scena

ocenił(a) film na 9
marcela_g

Moja dziewczyna w kinie prawie podskoczyła z wrażenia :) ujęcie niesamowite.

Shigurui

:-) Zgadzam się z Tobą!!! Po raz pierwszy w takiej scenie (a widziałam juz trochę wojennych filmów;-) ) poczułam prawdziwy strach - jakby do mnie strzelano!!! Niesamowite uczucie...

ocenił(a) film na 10
lizka_gdy

a mówili, że nie ma w filmie efektów i wybuchów;P mocna scena, w ciemnościach to wyglądało, jak strzały z lasera prawie, genialne. Ale jak wpłynęli na łódź podwodną.. mocno naciągane;)

ocenił(a) film na 7
Shigurui

A mi przyszły do głowy... Gwiezdne wojny:P Te strzały takie podobne.

Shigurui

Do-kła-dnie. Na tej scenie jakby czuje się, że sie tam jest. Zgadzam się w 100% bo też najbardziej ją zapamiętałem

Shigurui

Japoński ? Na Morzu Barentsa ?!? Ty, może coś przeczytaj na temat Drugiej Wojny...

ocenił(a) film na 7
cezorro

Japoński U-boot ? ^^ :PPP Na mnie nie zrobiło to jakiegoś sczególnego wrażenia w każdym bądź razie.

ocenił(a) film na 3
Wojt4s

No atak kutrem na ubota robi wrażenie. I świadczy o kretynizmie twórców.

ocenił(a) film na 7
cezorro

Przyjąłem, że pływali po Pacyfiku, jakoś tak ;p
A okrętów podwodnych nie używała tylko Rzesza z tego co wiem.

Shigurui

Japoński U-Boot...Coś w stylu niemiecka Toyota ;)

ocenił(a) film na 9
Shigurui

zgadzam sie. scena z wymina ognia byla rewelacyjna. podobnie jak ujecie z gory na ten wybuch:]