/nie wiem kto to jest-ale niezgorszy głąb-a z takimi zakleszczonymi w ich merdesesach mamy największy kłopot-tym gorszy gdy mimo swojej głupoty przeżyją,to jeszcze z ich rodzinami-które obwiniają wszystkich na około tylko nie swoje pomjotełko/1,7%o/które na tylnym wiózł swoją o 7lat młodszą siostrę i jej koleżankę...i obie giną na miejscu.Nie wkurwiajcie mnie...obserwuję.
Wrzuć na luz chłopie! Bo Ci żyłka pęknie... 
Jak tak Cie męczy praca (jak twierdzisz) w karetce to sobie odpuść i zacznij pracować w stołówce. 
I daruj sobie wulgaryzmy, jesteś (jak mniemam, a Ty twierdzisz) po humanistycznych studiach i to po prost Ci nie przystoi. 

...film męczący i insomniogenny. Zresztą gęba Cage' a i jego "kunszt aktorski" to za dużo na moje pojęcie o sztuce filmowej. Nepotyzm jednak jest wszędzie, dobrze chociaż, ze bezpośrednio Coppolom nazwiska nie psuje i chowa się pod cienkim pseudonimem. 

PS(warmax)> Kot wypas, szkoda tylko, że ma tak nerwowy personel pomocniczy.
na luz,młotku,wrzucałem po 36-godz.zapierdalania w szambie/pl.med.rat./gdzie lud/cyt.kurski/jest coraz b.agresywny...........po 38latach sie poddałem.....nie pracuję w stołówce,żyję z małej renty/tzw.przegrzanie materiału,a naukowo to określają-syndromem wypalenia zawodowego...... 
i KURWA nie wiem po co Ci to piszę. 
a co do wulgaryzmów-skąd się urwałeś-posłuchaj czeczkolaków,......nie chce 
mi sie wymieniać innych "grup zawodowych".Kotka Zuzia czuje sie wspaniale 
i ma w dupie Twoją o nią troskę.....a film +soundtrack jest 9/10.