PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=28}

Cienka czerwona linia

The Thin Red Line
1998
7,6 98 tys. ocen
7,6 10 1 98483
8,1 53 krytyków
Cienka czerwona linia
powrót do forum filmu Cienka czerwona linia

moim zdaniem jest to jeden z gorszych filmów o wojnie jakie oglądałem - sceny walki rodem z power rangers, a wywody filozoficzne brzmią jak cytaty z herlekinów... ten film to jakaś parodia.

ocenił(a) film na 10
lecho9

Panu już dziękujemy. Twoje argumenty to parodia.

ocenił(a) film na 10
_Pablos_

Zgadzam się z pablos85, argumenty są co najmniej śmieszne.

ocenił(a) film na 5
Kilinski

"argumenty są co najmniej śmieszne" i pasują do filmu

ocenił(a) film na 10
lecho9

jak pięść do nosa...

ocenił(a) film na 10
_Pablos_

Dobra nie ma co się sprzeczać, każdy ma inny gust i niech tak pozostanie bo jak zaczniemy wyciągac swoje argumenty to skonczymy na wyzwaniu sie od debili. Ja uwazam że jest to najgenialniejszy inny myśli inaczej i tyle. Wydaje mi sie ze nie ma co ciągnąć tej dyskusji, bo do nieczego ona nas nie doprowadzi. Takie jest moje zdanie.

ocenił(a) film na 10
_Pablos_

coz...widac ze skoro najwazniejsza dla pana jest walka to widac jaki Pan poziom prezentuje. Rozmowa z taki czlekiem to rzucanie grochem o sciane

ocenił(a) film na 10
lecho9

"sceny walki rodem z power rangers, a wywody filozoficzne brzmią jak cytaty z herlekinów"

Ty chyba jakiś inny film ogladałeś. Może "Szyfry wojny"?

ocenił(a) film na 10
lecho9

lecho piszesz jak jakiś dzieciak ,ty stary się na kinie chyba nie znasz,w filmie nie chodziło pokazać efektowność walk(chociaż były miejscami),tylko bezsens wojny

ocenił(a) film na 10
lecho9

Zapewniam cię że ten film to nie parodia :) To po prostu dramat osadzony w czasach wojny, a nie film wojenny. To zrozumiałe że mogłeś się strasznie zawieść na tym filmie oczekując przecież czegoś innego.

ocenił(a) film na 10
Boskigrom

Przecież ten film ma genialne sceny batalistyczne na swój sposób... Czy jak ktoś nie trzęsie kamerą i nie wylewa hektolitrów krwi to już dobrego filmu wojennego Twoim zdaniem nie zrobi. Szkoda, że nie zobaczyłeś kto m. in. był doradcą ds. militariów w tym filmię - D. Day, najlepszy człowiek w branży (SPR, Kompania braci, Aleksander, VI Batalion). ;)