PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=28}

Cienka czerwona linia

The Thin Red Line
1998
7,6 98 tys. ocen
7,6 10 1 98483
8,1 53 krytyków
Cienka czerwona linia
powrót do forum filmu Cienka czerwona linia

nie wypowiadajcie sie na temat tego filmu jeżeli nie czytaliście książki........ bo film powstał własnie na jej podstawie..........

ocenił(a) film na 10
Bolszo

Tak może być. Każdy może się wypowiedzieć na temat tego filmu jeśli go oglądał. Jak sam wspomniałeś film jest tylko na podstawie książki, nie jest to ekranizacja książki.

Bolszo

TO JEST FORUM NA TEMAT FILMU A NIE KSIĄŻEK zastanów sie człowieku...

ocenił(a) film na 9
lechito_2

Ale wy mnie wkurwiacie.... ale troche teoretycznej racji w tym jest co piszecie........

ocenił(a) film na 10
Bolszo

Wkurwia mnie to, że ciebie ktoś rzekomo wkurwia bez większego powodu. Mamy całkowitą rację i jestesmy w przewadze liczebnej :]

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
Bolszo

Jak ktoś nie czytał ksiązki to film rozumie albo nie i nie ma to nic wspólnego z tym, czy przeczytał książkę.

Bolszo

Bolszo co Ty piszesz człowieku????!!!! ;O na temat FILMU ma prawo wypowiedzieć się KAŻDY, kto ów film oglądał!! tutaj oceniamy nie książki, na podstawie których powstał film a sam film. nie wiem po co sie burzysz?? czytałeś książkę, chwała Ci za to (osobiście sporo czytam) ale nie odbieraj głosu ludziom, którzy mają pełne prawo do wypowiedzi!! Bo dla mnie to jest śmieszne.

p.s. Szczęśliwego Nowego Roku życzę wszystkim :D

ocenił(a) film na 9
koszykgtw

Bardzo śliczne "przemówienie" lecz ja nie odbieram komuś głosu bo i tak będą pisać sobie co chcą ale wyrażam moje niezadowolenie po przeczytaniu niektórych wpisów obrażających ten film. Oni mają pełne prawo pisać ja mam pełne prawo się burzyć......

ocenił(a) film na 10
Bolszo

Tylko, że każdy ma prawo skrytykować film nie czytając książki. Ty natomiast możesz się oburzać ale brakuje w tym uzasadnienia.

ocenił(a) film na 9
_Pablos_

Myśle że nie brakuje już pisałem o co mi chodzi Ty może tego nie rozumiesz i nigdy nie zrozumiesz ale ja tam swoje wiem.

Bolszo

Niczego od Filmwebu więcej nie oczekuję, jak właśnie takich fantastycznych dialogów. Brawo!

ocenił(a) film na 10
Bolszo

Ja czytałem książkę i dla mnie film jest o niebo lepszy.

ocenił(a) film na 9
Bolszo

Ja troche żle skonstruowałem ten mój pierwszy wpis... Mogłem napisać cos w tym stylu że nie wypowiadajcie się chujowo na temat tego filmu jak go dokońca nie rozumiecie bo ja uważam że lepiej sie rozumie tą historię po przeczytaniu wpierw książki ale to moje subiektywne zdanie. Ale jak ktoś nie czytał a film zrozumiał to zajebiscie.... Mnie wkurwiają ludzie którzy piszą że film to jakaś parodia albo coś w tym stylu . Chuj wie czego oni się spodziewali bomby atomowej kurwa ?. Ja myślę że "Red thin line" to zajebiscie opowiedziana historia o wojnie ( i nie tylko ) zarówno w książce jak i w filmie.........

Bolszo

......ale velkoper was nieźle podsumował:)

ocenił(a) film na 10
kori_ryba

Potraktowałem to jako komplement.