No mega żenujące, w ogóle żal.pl i lol.
Matko ludzie, to nie film o samochodach. Wiem, że szczegóły też są ważne, ale nie najważniejsze.
No jasne efekty nie są ważne bo to film telewizyjny, szczegóły nie są ważne bo tak i w ogóle film jest najlepszy bo nic nie jest ważne i już. Ci co się czepiają nie znają się na dobrym kinie. Czyż nie?
Jakie znowu efekty?
Nie znam się na samochodach i nie robi mi to żadnej różnicy, bo niczego nie zmienia.
dodam do tego jeszcze czekan który dostał Wojtek, Grivel Mount Blanc z 2008 r. :) mam ten sam model :)
i co z tego? to niczego nie zmienia w wymowie tego filmu! po co w ogóle zakładać takie tematy.
w filmie nie ma informacji że akcja dzieje się w 2003 roku, sądząc po modelu skody akcja dzieje się współcześnie, to nie jest rekonstrukcja faktów tylko film fabularny jedynie osnuty na autentycznej historii , lużno potraktowanej
A jednak jest , w początkowej scenie ,kiedy Wojtek wraca do domu dostaje SMS-a na ekranie komórki spokojnie można dostrzec datę 2002 .
Polska produkcja, do tego tvn, poziom nie może być inny niż dno i dwa metry mułu. Maciek z Klanu by lepszy nakręcił Nokią 3310