4,7 940  ocen
4,7 10 1 940
Clementine
powrót do forum filmu Clementine

ciągle, tylko dzieciak który ryczy co chwila, nie mogłem tego strawić, film może byłby dobry żeby nie ten dzieciak, porażka

ocenił(a) film na 1
grzyk2

Chciałem założyć identyczny temat hehe :D . Gówniara była nie do zniesienia. Ciągle się darła i pokazywała ten szczerbaty ryj . Strasznie głupi film a Seagal sie zbłaźnił występując w nim.

Darkadi15

co ty chcesz od Seagala, właśnie że zagrał tak jak zawsze znakomicie.
A co do darcia ryja to też mnie nabuzował.

ocenił(a) film na 2
grzyk2

beznadziejny film... bardziej jakis kiepski melodramat niz akcja... steven sie pojawia na chwile przykozacza jak zwykle i znika... odradzam stanowczo strata czasu...

ocenił(a) film na 3
michostr86

Zawidłem się i tyle
3/10 przez wzgląd na Stefana

ocenił(a) film na 3
giovanni50

Zgadzam się z Wami. Jedna wielka masakra..... i tak.. ten wrzask! Myślałam, ze ogłuchnę. I kina akcji to w tym nie było.

ocenił(a) film na 9
alutka888

Wg mnie nie znacie się.Seagal właśnie pokazał klasę, może nie jako aktor ale jako człowiek.Dlatego, ze nie musiał błyszczeć non stop na ekranie, jak na bądź co bądź gwiazdę przystało.Co do małej to znakomicie zagrała, nie było dretwizny, jak to grają polskie czy nawet amerykańskie dzieciaki.A już tekst na końcu "Steven, kocham cię"był powalający:-) .Czekam jeszcze na Seagala w roli czarnego charakteru.

ocenił(a) film na 2
zgreg

na 40 filmow steven 4 razy nie jest postacia pierwszaplanowa... jedna jaskolka wiosny nie teges...

ocenił(a) film na 3
zgreg

zgreg ja mówiłam o całokształcie filmu, który mi się nie podobał po prostu. Clementine jest jakiś taki miałki. Co do samego Seagala - ja czasami lubię obejrzeć sobie z nim film :) tak po prostu. Nie będę się wypowiadać na temat jego aktorstwa. Może nie jest jakiś najwyższych lotów ale generalnie przyjemnie czasami z nim coś obejrzeć. Ostatnio oglądałam na tvn Szukając Sprawiedliwości. Przyjemnie było zobaczyć film akcji z początku lat 90. :) Z Seagalem jak z Lundgrenem - nie chwali się ich za aktorstwo a za to, że po prostu są. Choć ja chyba wolę Lundgrena jednak.

ocenił(a) film na 6
grzyk2

Mam nadzieję, że zarówno ty jak i ci, co tu u ciebie komentują, już nie żyją. Co za dno dna. Zgroza dla ludzkości z takimi pseudo filmoznafffcami! Żeby tak mieszać z błotem najlepszą aktorkę tego filmu? Wstydźcie się!!!