Clerk

2021
5,5 14  ocen
5,5 10 1 14
Clerk
powrót do forum filmu Clerk

szybki ślizg, ale kompletny, bogaty w archiwalia, w nowadays niebiedny, gdyby za kamerą stał sam smith (pod pseudonimem) wcale bym się nie zdziwił..

zaczyna się dość klasycznie od własnego poletka kolesia, który znalazł się po prostu na właściwym miejscu i we właściwym czasie splotu tego mikroświata z całym pokoleniem - by the way, mam na myśli Clerks - kończy jeszcze nie wiadomo, ale chyba nigdzie..

rzetelna to rzecz i szczera, im bliżej końca tym bardziej wzruszająca i z wartościowym przekazem: żeby coś zrobić najpierw musisz wstać z kanapy!

frajda większa niż na ostatnich dziesięciu fabularnych filmach smitha, no i zawsze miło jest sobie popatrzeć na ludzi, którzy robią to samo co by robili gdyby im za to nikt nie płacił - to się nazywa pasja.

Westernik

Gdzie do obejrzenia?

Jachu95

nie wiem, kurczę, już nie pamiętam, ogólnie to polecam szukać na ruskich/radzieckich (niepotrzebne skreślić) serwerach, ruskie/radzieckie mają wszystko jak leci, nawet dziesiąty obraz quentin tarantino!

Jachu95

no, proszę, znalazłem - wpisz tytuł z datą na vk.com/video na przykład, a po seansie nie zapomnij podzielić się wrażeniami, smacznego!