PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=174569}
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 35949
6,7 21 krytyków
Clerks: Sprzedawcy 2
powrót do forum filmu Clerks: Sprzedawcy 2

Byłem w kinie ... ! Strata hajsu ... ! Nawet nie jest śmieszny ... ! Porażka

ocenił(a) film na 9
Wrobel_19

a podobała ci się pierwsza część? bo ja ogladalem ten film z łezką w oku... szczególnie czarnobiale sceny...

ocenił(a) film na 9
Wrobel_19

No tak jeśli ktoś wcześniej nie słyszał nic na temat Kevina Smitha i nie ogłądał ani jednego jego filmu i liczył , że Sprzedawcy 2 to "zwykła" komedia romantyczna , to rzeczywiście mógł przeżyć poważne rozczarowanie . Ale dla mnie film jest rewelacyjny .

ocenił(a) film na 3
ori1

No fakt , pierwszej częsci nie widziałem , ale zdania nie zmienie ten film to DNOOO :D A co niby miało być w nim śmieszczne, seks
"między-gatunkowy" czy może opwieść o kolesiach którzy do niczego w życiu nie doszli ( pół filmu to nędzne rozmowy między nimi o ch...j wie czym )
Pozdro ;]

Wrobel_19

no wlasnie chyba uchwyciles clue sprawy, zupelnie przez przypadek:)bo chyba o to tu chodzi, ze sa ludzie ktorzy nic nie robia, nie gonia i potrafia gadac o byle czym, a jednak jakims cudem sa szczesliwi;)niesamowite, co??

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
Wrobel_19

Wróbel zasłużyłeś żeby skończyć w buzi Froda :D:D:D. Dno to jesteś sam trzeba było przeczytać recenzje zanim poszłeś do kina. Dowiedziałbyś się, że to nie jest komedia dla ciebie...bo wolisz grzeczniejsze filmy małpko nieróbko :D

ocenił(a) film na 1
Biey

"poszleś" -lol :D moja ocenka 1/10, niestety nie trawie tego rodzaju filmow...:)

__Rower666__

To w takim razie po co oglądasz? Jak można pójść na drugą część filmu, którego się nie oglądało, a potem na niego narzekać?

ocenił(a) film na 3
Wrobel_19

Ciężko niektórym coś wytłumaczyć ... !! Ok powiedzmy że części sie podobał , a części nie !! Każdy ma swój gust filmowy ;] Ja wole innego typu komedie ... a poszedłem na nią nie wiedząc co to jest ... (lol) , o 23.00 nie było już innego seansu :/ DNOOOOOOOOOOOOOO

Wrobel_19

nie dziwię się, że ci się nie podobał.
trzeba poczuć ten klimat. a, no i najlepiej mieć obejrzaną pierwszą część.
na drugi raz nie idź do kina na coś co ma "2" przy tytule, bo łatwo się domyślić, że to kontynuacja pierwszej części.
pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 4
Wrobel_19

szczerze powiedziawszy zgadzam się.. film niezbyt udany, poniżej oczekiwań.. przereklamowany.

ocenił(a) film na 3
Wrobel_19

No wiadomka , że się nie chodzi na II część filmu gdy się nie widziało I ... ale spójrzmy prawdzie w oczy ;) Uważam że 2 część powinna być nastawiona również na nowego widza który nie widział jedynki ( zwłaszcza po tylu latach od I części ;) . Ja dla sentymentu nie chodze do kina ... LOL

Wrobel_19

OBra styka tego nadmiernego biadolenia .... film ci sie nie podobal i wszycho....Moze jak obejrzysz go przypadkiem drugi raz inaczej go bedziesz odbieral moze troszke skumasz o czym tak naprawde ten glupi randal i dante mowia ... Podobnie jak w czesci pierwszej przeplataja sie tu glupie dialogi jak i naprawde madre rzeczy postrzegane w alternatywny sposob...

Wbrew pozorom Jak obejrzysz sobie dogme moze zaczaisz akcje o co chodzi w dialogach... Tak czy siak ... na dno totalne clerks 2 nie zasluguje jak sugerujesz...poprostu przy pierwszej odslonie nie znalazles tam nic dla siebie ... nastepny razem bedziesz bogatszy o nowe doswiadczenie to moze cos tam wyłuskasz dla siebie :PP

SaLuT