PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=174569}
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 35949
6,7 21 krytyków
Clerks: Sprzedawcy 2
powrót do forum filmu Clerks: Sprzedawcy 2

Jak dla mnie film to totalne siano. Przy tej porażce "Straszny film 4" oceniłbym jako genialny. W tym filmie są może dwie śmieszne sceny i dwa śmieszne zdania. Po takich filmach zaczynam wierzyć w Polskich filmowców.

ocenił(a) film na 10
Zerocool

Wez mnie nie rozsmieszaj... Nie porownuj "Strasznego filmu 4", ktory jest parodia (!) do tego filmu! To dwie rozne jakosci. O wyzszosci jednego tytulu nad drugim nie bede sie rozwodzil bo jesli wg ciebie "Clerks 2" to siano to nie ma co sobie palcow strzepic :p

psycholog_stosowany

Zgadzam sie z przedmówcą bardzo udana kontynuacja jak dla mnie wypas a ciebie odsyłam do "Dzieci z Bullerbyn"-to chyba twój poziom

ocenił(a) film na 1
szyszlak

Być może to i mój poziom, ale powiedz mi co z tym zrobisz twardzielu ?
Zabijesz mnie bo uważam że film to szmira ? A tak właśnie uważam.

Jak widzę odzywają się tu tylko fani reżysera ( przypomnijmy wszystkim ) "Straszny film 3" i jedynego udanego filmu tego reżysera "W pogoni za Amy". Wielki guru Kevin Smith - twórca "Jaya i cichego Boba" typowe kino dla koneserów komedii o robieniu loda osłu i dowcipów o gejach, poziom rzeczywiście godny porównania. :)

ocenił(a) film na 1
Zerocool

Poprawka :
Chodziło o scenariusz do "Straszny film 3", a nie reżyserię.

ocenił(a) film na 10
Zerocool

Spoko. Kazdy ma prawo do swojego gustu i poczucia humoru. Nie wiem czemu sie obruszasz. To ja powinienem. No bo jesli smiesza mnie dowcipy o robieniu loda i o gejach ,a ty nazywasz to szmira to kto kogo tu obraza?

ocenił(a) film na 5
Zerocool

Masz rację, ja tesh uśmiałam sie chyba tylko na dwóch scenach. A szkoda, bo myślałam, że film bedzie zdecydownaie śmieszniejszy:/