PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=174569}
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 35949
6,7 21 krytyków
Clerks: Sprzedawcy 2
powrót do forum filmu Clerks: Sprzedawcy 2

Czy ktoś wie kiedy u nas premiera? Może odezwał by sie jakiś dystrybutor?
Dajcie znać co wiecie ...

ocenił(a) film na 10
yanek75

No właśnie kurde bele wszystko wskazuje na to, że premiery u nas nie będzie. Różnie gówniane komedyjki dystrybutorzy sprowadzają z za oceanu hurtowo, a za nowy film Smitha nikt sie nie bierze. PARANOJA!!!

Jackson

ciekawe czy chociaż na dvd wydadzą czy zleją do końca. idoci z tych dystrybutorów.

123

jesli by mieli wydac tak jak pierwszy Clerksów to w sumie niech lepiej w ogole nie wydaja :|

yanek75

Ostatnio słyszałem coś o 2007 roku...

ocenił(a) film na 10
Nike

Ha, w 2007 roku? W 2007 roku to już pewnie będzie można spokojnie zamówić z zagranicy porządne wydanie DVD Clerks II. Głupie komedie i kretyńskie horrory to dystrybutorzy ściągają do nas... :/

dantemafia

I w ten sposób właśnie rośnie piractwo w naszym kraju....człowiek chce dorby film obejżeć to albo czeka H*** wie ile czasu albo wogule niewyświeltają :/

ocenił(a) film na 9
dead_pl

dlatego nie warto czekać, film jest "dostepny" od tygodnia
pozdrawiam

barszczoff

Ja będę czekać na film. Mimo wszystko, wciąż jestem przekonana, że warto. Pomimo idiotycznych decyzji rodzimych dystrybutorów, wolę poczekać na film i obejrzeć go w kinie. Choć w niektórych przypadkach okres oczekiwania potrafił wydłużyć się do 20 lat... Ale co to dla prawdziwego kinomana ;]

ocenił(a) film na 8
yanek75

Najlepszy motyw jest z PORCH MONKEY - kto oglądał, ten wie o co chodzi... ;)

ocenił(a) film na 8
NYPD

Lepszy jest Jay, kiedy naśladuje Buffalo Billa z "Milczenia owiec" :D