PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=174569}
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 35949
6,7 21 krytyków
Clerks: Sprzedawcy 2
powrót do forum filmu Clerks: Sprzedawcy 2

Wujek Heniek widzę musi tu zainterweniować;) Film jest super i proszę coniektórych rodzynków, by nie profanowali dzieła tego swymi niewspartymi argumentacją bzdetami. Krytyka na miarę polskiej polityki, nie bo nie, nie powinna mieć tu miejsca. Tu się dyskutuje o filmach, a nie duka bezpodstawne strzępki dziecinnej bablaniny. Film sprzedawcy jest moim zdaniem świetny PONIEWAŻ jest oryginalny, świetnie zagrany, zawiera masę nietuzinkowych prześmiesznych tekstów, ponieważ pozawal zapomnieć o rzeczywistości, a chyba się chodzi do kina dla jakiejś odmiany, czyż nie mam racji??? Jak chcecie się babrać w ścieku, proszę na Plac Zbawiciela (nie przeczę, że film jest dobry), ale jeśli macie ochotę na oryginalną, absurdalną, ciekawą, szydrczą komedyję, a zapewniam, że macie;), to zdecydowanie polecam sprzedawców.

ocenił(a) film na 10
wujekheniek

Wujek niestety muszę się z tobą zgodzić, chociaż Plac Zbawiciela to niezly film, ale ja też mam dośc poważnego tonu, obrażania się polityków i ich dennych tekstów. Clerks 2 to dla mnie lek na polską polityczną rzeczywistość.