PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=174569}
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 35949
6,7 21 krytyków
Clerks: Sprzedawcy 2
powrót do forum filmu Clerks: Sprzedawcy 2

Wyszliśmy z kina po 20 minutach, a zdarzyło się nam to pierwszy raz w życiu! Jeden z najgłupszych, najbardziej chamskich i prostackich filmów, jaki widziałem. Jeśli ktoś się zachwyca tym humorem, proponuję spędzić 1,5 godziny w kiblu w jakiejś podrzędnej spelunie - ten sam poziom i tematyka "żartów"...

ocenił(a) film na 9
kfilarski

No nie bądźmy tacy pruderyjni, film jest świetny i dorównuje pierwszej części, spodziewam się, że osoba pisząca taką opinie, po pierwsze nie widziała części pierwszej, więc nie wiedziała,czego może się spodziewać.
Po drugie jeśli, ktoś idzie do kina i nie ma zielonego pojecia na co pójść, to trafia na film, który zupełnie nie odpowiada jego wymaganiom.
Polecam pójście na supermana return,tak beznadziejny film napewno "wam" się spodoba. Apropo nie wiem czy doczekaliście opowieści o trollu majtolu...może wy też jesteście jedną z tych par ;P

ocenił(a) film na 10
kfilarski

ale o co chodzi z tymi wodorostami? mam nadzieje że jaśiek i cichy bogdan was dopadną za ten koment, bo wiecie jakbyście oglądali inne cześci z tymi dwoma uroczymi panami to byście wiedzieli że oni czytają komenty na necie:D PIS Biczys

ocenił(a) film na 10
lionmonk

koleś chciał być elokwentny ,ale mu nie wyszło
no włąsnie koleś juz ma nakopane przez jaya

ocenił(a) film na 10
kfilarski

film GENIALNY !!!!!! jeden z najlepszych jakie widziałem... jest chamski i taki miał być... ! a co do dna i wodorostów... to mam nadzieję że kiedyś tam właśnie skończysz...

kfilarski

Pier*dol się :) Sam wiem co robic kiedy i gdzie będę ogladał dobrą komedię. A że nie potrafisz wytrwać 1,5h w kinie to twoj problem, może to ADHD?

pionier

Wodorosty? Clerks 2 nie dzieje się pod wodą...