Coś się dzieje

Kuch Kuch Hota Hai
1998
7,7 6,6 tys. ocen
7,7 10 1 6592
7,3 3 krytyków
Coś się dzieje
powrót do forum filmu Coś się dzieje

Już sie nie mogę doczekać kiedy obejrzę ten film. Niedługo będę go miała i naprawdę z przyjemnością zobaczę, bo SRK I Kajol są SUUUPEEER! Wogóle ostatnio zakochałam sie w produkcjach z Bollywood i nic tylko szukam w necie nowych filmów do obejrzenia i muzyki do posłuchania. Hinduskie kino ma w sobie magię i naprawdę z przyjemnością ogladam każdy następny film. Szkoda tylko że nie mam na to tyle czasu ile bym chciała, ale powoli zaczynam nadrabiać stracony czas, kiedy to nawet nie wiedziałam, że w Bollywood takie ekstra filmy powstają. Pozdrawiam gorąco wszystkich fanów Hinduskich produkcji!!! Trzymajcie się cieplutko!

ocenił(a) film na 10
milkaja1

A nie wiesz może gdzie można nabyć ten świetny filmik ja również z chęcią bym sobie go obejrzała:) Szczególnie ze względu na główną parę Szaruczek i Kajol:)

ocenił(a) film na 10
Karolinka_8

Ja ściągnęłam z neta przez ARESA bo inaczej to pewnie też bym nie obejrzała. Pozdrawiam!

milkaja1

Kurcze a ja nie mam zadnego programiku do sciagania. a tak na przyszlosc ile ci sie sciagal?

ocenił(a) film na 10
pyczunia

Oh, już nie pamiętam ile czasu, ale nie było tak źle. Zresztą ja buszuję w tym czasie po necie a przy okazji film się może ściągać wiec ok. W każdym razie warto czekać, żeby zobaczyć cudenka z Bollywood. Także polecam. Pozdrawiam!!

ocenił(a) film na 10
pyczunia

Hejka! Filmik się ściągał chyba kilka godzin, może z 3, dokładnie nie pamietam. Ale warto było żeby Szaruczka z Kajol zobaczyć, zwłaszcza że filmik naprawdę fajny. Szkoda tylko że akurat kopia była nienajlepsza. Ale i tak super, że udało mi sie zobaczyć.
Już trzeci raz piszę tą wiadomość bo coś dzisiaj filmebik nawala. Za dużo użytkowników chyba. :-) mam nadzieję ze w końcu mi tą wiadomość zapisze. Pozdrawiam serdecznie!!!

ocenił(a) film na 10
milkaja1

Już nie pamiętam ile czasu trwało zanim się ściągnął, pewnie kilka godzin. Ale nie przeszkadza mi to bo w tym czasie akurat sobie coś robię na necie albo jakiś film oglądam. Zresztą naprawdę warto poczekać żeby szaruczka zobaczyć, zwłaszcza w "Coś się dzieje". Choć kopię miałam średnią, ale dało radę obejrzeć. Pozdrawiam!