Coś się dzieje

Kuch Kuch Hota Hai
1998
7,7 6,6 tys. ocen
7,7 10 1 6592
7,3 3 krytyków
Coś się dzieje
powrót do forum filmu Coś się dzieje

Wie ktoś moze jak sie kończy ten film chciała bym wiedzieć czy sei dobrze końćzy bo niestety obejżałam ale nie do końca bedzie happy and????

ocenił(a) film na 8
krzysiekwy

oczywiście że będzie :). Nie wiem do którego momentu oglądałaś, ale po tym jak Anjali wyjeżdża decyduje się jak najszybciej wziąć ślub, ale oczywiście Rahul i mała Anjali chcą w tym przeszkodzić. Rahul wyznaje Anjali miłość (za pocą gestów co było b. wzruszające), ale ona jako że właściwie już jest prowadzona do ołtarza nie wie jak postąpić. W końcu Aman ratuje sytuację rezygnując ze ślubu i każąc niedoszłej pannie młodej iść za głosem serca. Wielkie pojednanie i wesele na końcu. Happy end jak się patrzy :)

darlita

Tak, potwierdzam słowa napisane wyżej.
Rozumiem twoje zniecierpliwienie: co będzie na końcu?! ;]
Ale żeby tak zdradzać zakończenie... Trochę głupio. ;(

Amishia

Ale włąśnie mi o to chodziło bo ja skończyłam na tym jak sie urodziła ta mała a juz raczej filmu dalej nie obejze bo go u kolezanki oglądałam ale ciesze sie ze sie tak kończy powiem szczeze ze ja troche nawed na nim płakałam naprzykład jak Anjani odieżdzała

marta6991

a i jeszce powiem ze krzysiekwy i ten profil z którego piesze teraz są oba moje zeby nie bylo nie dociągniec