Coś się dzieje

Kuch Kuch Hota Hai
1998
7,7 6,6 tys. ocen
7,7 10 1 6592
7,3 3 krytyków
Coś się dzieje
powrót do forum filmu Coś się dzieje

Strasznie ciężko jest mi zdobyć indyjskie filmy( z wyjąkiem tych sławnych co w polsce są) czy ktoś z was ma je na kompie na divx lub jakoś tak,z polskimi napisami, zwłaszcza te z Shah Rukh Khanem bądź Kajol.jestem na tym etapie,strasznie mi się podobaja,tyle ich jest a tak ciężko dostać.Pomóżcie. Zapłacę nawet;) Z góry dziękuję za uwagę. mój mail:gilgat@op.pl

Gacia__

moja siostra też poszukuje indyjskich (obejżała jak na razie tylko jeden, ale nie ma skąd wziąć innych) czy masz jakieś inne niż "czasem słońce, czasem deszcz"?? czy mogłabyś je przesłać na adres ela_betty@o2.pl ???
bardzo proszę i z góry dziękuję

Bunny_4

^lamerska prośba^ Kto ci wyśle minimum 1400 MB na maila? Ps. Załączniki mają limit, więc chyba by trza było najpierw to pociąc na 10 minutowe sekwencje, spakowac rarem i wysyłać przez jakiś tydzień...

pozdro, jak ktos tego dokona

Nakatumis

Niestety, nie mam nic do wysłania, ale mogę polecić niemiecką telewizję RTL II, nawet jeśli się nie zna tego języka. Ostatnio był film JESTEM PRZY TOBIE, a we wrześniu ma być jakiś film z Hrithikiem Roshanem. Dosyć często puszczają tam bollywoodzkie filmy. Powodzenia!

ocenił(a) film na 8
alea

polecam emule ja tak sciagam ale to troche czasu zajmuje

Gacia__

Na allegro wpisz "bollywood"..niestety dużo ludzi licytuje..ale ścieszka dzwiękowa z "Dona"...mniam mniam:P