Zasady jak zwykle: odpowiadasz i zadajesz kolejne pytanko ;))
Ile ważyła babcia małej Anjali ??? ;)
gdercio, łysol ( nie wiem czy nie było czegoś jeszcze):D
Jak miała na imię ulubiona prezenterka małej Anjali?
Udawała przez telefon, że ma katar :D
Jak Anjali dowiedziała się kim jest mała Anjali? (bardzo fajna scena :))
Oglądała program Neelam.
Rahul poprosił w nim, żeby Anjali wróciła do domu i wtedy ją oświeciło, że mała Anjali to córka Rahula.
O co Tina poprosiła Rahul w szpitalu?
Bodajże osiem :)
Jakiego koloru sari miła na sobie duża Anjali, kiedy Rahul zobaczył ją po raz pierwszy po latach ??
Próbowali przywitać się swoim sposobem z collegu:D ale im nie wyszło to podali sobie ręce:D
W jaką dyscyplinę sportową grali Rahul i Anjali w collegu? ( Rahul ciągle przegrywał )
Zadzwoniła do dużej Anjali, ta akurat rozmawiała z Amanem i powiedziała mu o tym?
W jaki sposób mała Anjali dokonała cudu?
(podp. chodzi mi o moment kiedy dowiaduje się, że niedługo ma być wyznaczona data ślubu Anjali)
chodzi Ci o jej modlitwę muzułmańską?
jeśli tak, to pytam:
Czym według Rahula była miłość? ( odpowiedizał na to pytanie w szkole)
tak, chodziło mi o tą modlitwę:D
Miłość to Przyjaźń:D
Kiedy Rahul i przyszły mąż Anjali spotykają się po raz pierwszy?
modlił się w świętyni, żeby chyba zdać z chemii (czy jakoś tak).
Jak miał na imię narzeczony Anjali???
Chciała wyglądać tak ładnie jak Tina i ubrała się w dziewczęce ciuchy i umalowała usta.:D
Jaką piosenkę śmiesznie wykonywała Anjali w collegu kiedy ogrywała Rahula w kosza?
Przyznaję, pytanie troche podchwytliwe ale odpowiedź jest prosta:D
To były "KACZUCHY":D:D:D:D
nowe pytanie:D
Dlaczego mała Anjali pokłóciła się z kolegą z obozu? (o co poszło dokładnie):D
Nie bardzo pamietam, ale może on też oszukiwał podczas gry w kosza... :) w każdym razie doszło do szrpaniny. ;D Z pytaniem poczekam na potwierdzenie. :)
Chodziło dokładnie o to: Kolega Anjali powiedział, że dziewczyny nie umieją grać w kosza.
Zmusiło to dużą Anjali i Rahula do udowodnienia, że jest inaczej:D:D z wiadomym skutkiem:D:D
pytaj dalej:D
Wygrał Rahul.
Mogła wygrać Anjali ale sari jej przeszkadzało i oddała piłkę Rahulowi, zaczęła oszukiwać jak dawniej Rahul.
Gdzie wcześniej studiowała Tina zanim przyjechała na ostatni rok nauki do collagu Anjali i Rahula?