Może sie nie znam i jestem mało wrażliwy na kino ale ku..a na miłość boską to było denne.Nawet nie zadałem sobie trudu i nie ogladnałem w normalnym trybie ale na przewijaku.Strata czasu.Spodziewałem się czegoś zupełnie innego.Jak na takiego aktora to rola marna.Należy sie malinka jak nic.
Gratuluje - bardzo wartościowa opinia o filmie człowieka który nie widział filmu. Rzeczywiście warto słuchać opinii które nie mają żadnej wartości. Możesz mi powiedzieć jaka myśl przyświecała tobie żeby w ogóle wypowiadać się o rzeczy o której nie masz pojęcia? Podziwiam takich ludzi, szczególnie za bezczelność. Pozdrawiam
A kto powiedział ze muszę iść do kina żeby film oglądnąć.Co za pajac ja nie mogę.Wielki znawca kina sie oburzył.
qrwa, jak mozna oceniac gre aktora skoro sie widzialo film "na przewijaku". jaja sobie robisz??? i jeszcze bezczelnie piszesz ze nie tego sie spodziewales... to sie do cholery zdecyduj czy film byl DENNY, czy po prostu NIE TRAFIL w twoj gust. to dwie rozne rzeczy.
Dla mnie - jeden z najgorszych filmów, które oglądałem.
Zrobiony był chyba po to, by widz na samym końcu pomyślał: "What just happened?".