Co jest grane?

What Just Happened
2008
5,1 8,7 tys. ocen
5,1 10 1 8720
5,5 8 krytyków
Co jest grane?
powrót do forum filmu Co jest grane?

3/10

ocenił(a) film na 4

Bardzo słaby film.Są dwa albo trzy zabawne momenty (ale bez przesady) i to wszystko.Poza tym film nudny i bez wyrazu.Lepiej obejrzeć zwiastun zamiast samego filmu bo on przynajmniej jest zabawny i ciekawy,sam film natomiast to niestety strata czasu.

norman7770

całkowicie zgadzam się z powyższą oceną! przed obejrzeniem widziałam wiele negatywnych komentarzy, ale sądziłam, że są one przesadzone. po obejrzeniu sama przekonałam się, że niestety mimo dobrej obsady film jest beznadziejny...

ocenił(a) film na 5
fisia_mt

faktycznie mnie też zanudził, jak wyżej 3/10

ocenił(a) film na 2
norman7770

Nie wiem gdzie ty się dopatrzyłeś aż dwóch zabawnych scen! Odemnie film dostaje 2/10 za obnażoną pierś jednej z bohaterek filmu ;P

norman7770

Rzeczywiście, po zobaczeniu obsady przewidywałem że wstawię co najmniej 7/10, tyle że jak na komedię to za bardzo nie było z czego się śmiać. No i ta irracjonalna i całkowicie wyolbrzymiona "afera" z brodą... W ogólnym rozrachunku daję 3/10, a szkoda

ocenił(a) film na 6
norman7770

Jako komedia to macie rację - bardzo bladziusieńko...ale ja potraktowałem ten film nie jako komedię tylko jako film o codziennym życiu i problemach głównego bohatera i w takim właśnie świetle pokusiłem o całkiem przyzwoite 6/10.