Co jest grane?

What Just Happened
2008
5,1 8,7 tys. ocen
5,1 10 1 8720
5,5 8 krytyków
Co jest grane?
powrót do forum filmu Co jest grane?

Po wielu recenzjach podchodziłem do filmu sceptycznie, wahałem się parę dni, aby go obejrzeć. Jednak rozczarowałem się i to pozytywnie. Film jest o filmie od środka, co jest dosyć ciekawe i rzadko spotykane. Poza tym osoby, które o tym świecie opowiadają są także ciekawe, gdyż są to gwiazdy z najwyższe półki. W podobnym klimacie jest film Soderbergha "Full Frontal", na którym też wiele osób wieszało koty - według mnie niesłusznie. Osobiście, uważam "What just happened" - 7/10.

ocenił(a) film na 2
McCoval

Nie wiem, nie wiem co zaslepilo ci oczy, byc moze wyborowa obsada(bo to jedyny mocny punkt filmu). Film nie jest ani komedia(jedynie usmiech jaki doswiadczylem podczas ogladania filmu to chyba usmiech politowania)ani dramatem, balansuje gdzies posrodku(z czego nic nie wynika, moze gdyby obral jakis kierunek to byloby lepiej), a jego twórcy nie wiedza do konca w jakim kierunku poprowadzic fabule w konsekwecji dostalismy bezplciowa produkcje, ktora niezwykle nudzi, a potencjal byl, ktory zostal doszczetnie zniszczony.
Ogladam sporo filmow i nie pamietam juz kiedy ostatni raz musialem ogladac film na "raty" moze to uniemozliwilo mi odbior tego filmu no ale nie dalem rady obejrzec za pierwszym podejsciem :/
Nie wiem czemu tak wyborni aktorzy zagrali w takim gniocie!