Co jest grane?

What Just Happened
2008
5,1 8,7 tys. ocen
5,1 10 1 8720
5,5 8 krytyków
Co jest grane?
powrót do forum filmu Co jest grane?

kopara mi opadla, jak taki aktor w takim dnie mogl grac porazka. Film je
odzwierciedleniem tego filmu, ktory zaczyna sie w kinie, czyli ogladanie
filmu mozna zakonczyc na wstepie totalne dno dawno nie widzialem takiego
gowna !!!
Jak nigdy bylem wkurzony ze trace film i ta fatalna rola Bruc'a - film o
jego jebanej brodzie - rozumiem mozna miec poczucie humoru ale to juz
dno totalne...
odradzam
2/10 poprostu tylo za obsade, ale dali dupe na maxa.

serge1000

Na wstepie naucz sie pisać i uzywać przecinków a potem pisz na forach komentarze do filmow.

Ten film to nie jest jakis wybitny film ale jest sympatyczny i z twojej "opini", można wywnioskować że filmu nie zrozumiałeś.

BMF

dziekuje za mile spostrzezenia :)
wszystkiego dobrego i pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
serge1000

Od tej "jebanej brody" zależało życie wielu ludzi. Nie wiem czy rozumiesz i jesteś swiadom jakie są realia w tym bezwględnym biznesie. Jedna karta może decydować o losie człowieka. Film jest świetny. Poprostu nie każdy go rozumie. Nie opowiada o codziennym życiu,obyczajach i zachowaniach przeciętnego człowieka. Opisuje problemy producenta filmowego w Holywood. Kto tego nie pojmie nigdy nie zrozumie filmu.

Grudzio

dziekuje za cenne spostrzezenia,
milego dnia zycze.

serge1000

Mam nadzieję, że po tej wtopie De Niro powróci do swoich klasycznych ról twardziela.

admit

zaraz sie dowiesz ze nie rozumiesz filmu :), a film to totalna klapa -
poziom ''malych amatorow''.
Jak porownasz do poprzednich filmow Roberta...

ocenił(a) film na 9
serge1000

Poprzednie filmy Roberta :) Śmieszne są te ciagle powtarzające się stwierdzenia. Lata lecą a kinematorgrafia idzie do przodu i dobrze ,ze Robert się zmienia. Klasyczne role twardziela w dorobku Roberta? jakaś kolejna pomyłka w interpretacji :) Wielu przykleja taką łatke olewając całość dorobku aktora. Widać ,że wiele osób zatrzymało się na kinie lat 80tych.