Witam,
Wczorajszej nocy ogladalem powyższy film (głównie dla Michelle ).
Niestety pod koniec filmu zasnąłem (Ehh te reklamy na polscacie ).
Chciałbym bardzo dowiedzieć się jak zakończył się film.
Pozdrawiam
Okazalo sie ze michelle zaczela sobie przypominac ze uczestniczyla w wypadku. Okazalo sie rowniez ze specjalnie wjechala w drzewo, poniewaz nakryla harrisona jak zdradzal ja ze swoja studentka. Po wypadku stracila czesciowo pamiec i nie pamietala tego ze ich nakryla, wiec zyli noramlnie dopuki nie zaczela kojarzyc faktow. Jak puzniej okazalo sie, ze duchem dziewczyny ktory jej sie okazywal byla wlasnie ta studentka, ktora zamordowal harrison, poniewaz ta chciala miec go tylko dla siebie. Gdy michelle wszystkiego sie domyslila (byla akurat sama w domu w nocy z harrisonem) chciala uciec, ale jej maz podal jej jkais srodek i ja sparalizowalo, wlozyl ja do wanny na puscil wody i prawie sie utopila, ale odzysklala czesciowo sprawanosc i udalo jej sie uciec do sanochodu. W samochodzie czeakl na nia juz jej maz, gdy byla w drodze ten ja zaatakwoal i wpadli obydwoje do wody- harriosn sie utopil, michelle przezyla.
Troche nagmatwalem, ale niech bedzie
Dziękuje :)) Wszystko zrozumiałem...A co z "duchem"?? Skończył nachodzić Michelle??
Film skonczyl sie na tym jak Claire(Michelle)kladzie roze na grobie tej studentki, wiec chyba przestal ja nachodzic, ale nie bylo dokladnie pokazane, mozna sie tylko domyslac. Ale logicznie myslac tak, bo duch spelnil sowje zadanie i odzyskal spokoj.
Zapomniales dodac, ze Michelle przypomniala sobie o tym wszystkim dzieki temu, ze trzymala warkocz zmarlej i przez moment nia byla.
A za nim Michelle Pfeiffer uciekla z wanny to Harrison Ford sie poslizgnaol i stracil przytomnosc, po tem uciekl na dol i tam lezal we krwi, michelle uciekla do samochodu, gdy ten zaczol odzyskiwac przytomnosc i po kryjomu schowal sie z tylu.
W utopieniu Harrisona pomogl duch tej dziewczyny poniewaz go trzymala, a samochod wlecial do wody w tym samym miejscu, gdzie kiedys Norman utopil swoja kochanke.