To obejrzyj ze zrozumieniem drugi raz albo przyjmij do wiadomości że są filmy które pozostawiają trochę dla wyobraźni i własnej dedukcji. Jak dla mnie nie ma tu nic niezrozumiałego
żeby cię ten netflix" was wszystkich nie zaskoczył.. a ty kot" wymysl coś a innym nie patrz do pyska ...
Wystarczy się skupić cały czas jest mowa o tym że historia się powtarza i że ludzie są odzwierciedleniami tych co odeszli. Widocznie poprzedni właściciel był takim samym sku*wysynem jak i Gorge
I to jest powód, żeby film oceniać na 7? xD To, że historia się powtarza jest oczywiste, wręcz dostaje się tym w twarz..
Ale przez długi czas było naprawdę dobrze, się akcja rozwijała sensownie, coś się działo i na końcówkę dopiero postanowiono pożegnać się z logiką i ogólnie nie było pomysłu, na sensowne zakończenie.
Na finał główny męski bohater głupieje, nagle wpada w morderczy szał, a dookoła nikt nie zwraca na to uwagi.
Cały motyw duchów jak się okazuje nic nie wnosi do filmu, a główna bohaterka kończy jak kończy i jakby jej wątek zostaje totalnie przerwany w środku, a film nie oferuje nic w zamian za to.
W punkt. Odniosłam dokładnie takie same wrażenie. W dodatku dwaj bracia, którzy myslałam że coś konkretnego wniosą do fabuły...szkoda czasu jak dla mnie.