PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=831870}

Cold Blood Legacy

Cold Blood Legacy - La mémoire du sang
2019
4,4 3,7 tys. ocen
4,4 10 1 3678
Cold Blood Legacy
powrót do forum filmu Cold Blood Legacy

To pewnie bym nie obejrzał. Dobry film i dobrze odegrane role. Polecam.

ocenił(a) film na 3
lolexX123

Wybacz że ośmielę się zapytać ale ile masz lat? Bo widzisz za młodu ('82) również uznałbym to ,,dzieło'' za dobry film, rzecz w tym że z wiekiem i zdobywanym doświadczeniem człowiek zaczyna zwracać uwagę na takie rzeczy jak niemożliwe wręcz zbiegi okoliczności,
ograne teksty, niedobory aktorstwa, brak sensu i logiki. Jakim cudem gość szukający zadupia i odosobnienia mieszka tak blisko szlaku, że ranna babka (która jakimś cudem nie wykrwawiła się ani tym bardziej nie zamarzła) zdołała się do niego doczołgać. I to wręcz idealnie jak po sznurku trafiła pod chałupę. A ten pożal się boże zabójca, zamiast przede wszystkim obadać sprawę i zatrzeć ślady woli bawić się w doktora, na tyle nieudolnie, że normalnie babka powinna zejść na sepsę.
Badziew dla ogłupionej młodzieży. Po prostu im się nie chciało i polecieli po najmniejszej linii oporu.

ocenił(a) film na 6
drunager

@drunager...To pewnie jeszcze wystarczająco nie dorosłeś ;)

ocenił(a) film na 7
deef_2

Właśnie! ;)
Te jego "za młodu '82" to i tak jest mniej niż mojego o wiele młodszego brata ;D

Film jest całkiem niezły, nawet mi się podobał, nie mam większych zastrzeżeń, w sumie nie mam żadnych, no może trochę ckliwy i naiwny koniec, ale dalej dobry i daje radę. Dałem nieco więcej na złość wszystkim marudom i narzekającym na niego! :P

ocenił(a) film na 6
ZSGifMan

W pełni się zgadzam.Całkiem niezła sensacyjka w pięknych okolicznościach przyrody,ale na tym forum zawsze znajdą się "wysublimowani krytycy",tylko czekający,aby móc dać upust swojemu talentowi.

ocenił(a) film na 2
kleju30

Ten film jest tak denny że szkoda gadać. Tragedia,

ocenił(a) film na 7
lolexX123

Fajny film i klimat.Jean Reno jak zwykle surowy i bezwzględny, a przy tym ludzki :)