5,8 9,0 tys. ocen
5,8 10 1 9034
5,0 5 krytyków
Cold Creek Manor
powrót do forum filmu Cold Creek Manor

Nikomu nie życzę tatusia jakim był Cooper Tilson. Ojciec dwojga dzieci nie potrafiący zapewnic rodzinie bezpieczeństwa. Przerażony jakimś miejscowym rzezimieszkiem, bał się mu postawić na drodze gdy ten terroryzował jego bliskich. Sikał na widok węży, swoją postawą nie dał dzieciom poczucia ochrony. W barze nie zareagował gdy Doyle bił kobietę, a w czasie rodzinnego obiadu pozwolił się zwymyślać i ustąpił z miejsca konfrontacji, podobnie przy piciu wódki. Nawet ostatnia scena nie należała do niego. To błyskotliwa żonka podsunęła pomysł użycia liny. Nie przypomina mi się moment by Cooper choć raz choćby dotknął napastnika. Taka bierna postawa gościa bez jaj strasznie razi w tym filmie i osłabia postać czarnego charakteru, bo wystarczyło mu tylko raz pokazać, że ma się jaja...

kubagame

wes co ty gadasz..na jego miejscu bys uciekł stamtąd..zauwaz tez to ze ten czarny charakter byl wyjatkowo niebezpieczny dopiero co wyszedl z wiezienia.a poza tym jego rola było dojscie prawdy jaka tajemnice kryje creek manor a nie uzerania sie z jakim palantem świrem...

użytkownik usunięty
abradabb

a może bał się węży i miał fobię na tle tych gadów? :P
był w restauracji / barze z zoną i dziecmi, nie sam, więc raczej dobrze zrobił ,że wyprowadził ich na zewnątrz, zamiast dać się sprowokować do bitki :P
zresztą, ja bym się nie wdawawała w bójki z jakimś psycholem który wyszedł z pierdla, jeszcze by mnie zaraził Hiv... :P