7,0 84 tys. ocen
7,0 10 1 83527
5,5 22 krytyków
Con Air - lot skazańców
powrót do forum filmu Con Air - lot skazańców

oczywiście chodzi tu o Steve`go Buscami:)mogłabym oglądać nawet "Rambo" i inne tego typu filmy, byle on tam występował...taka malutka perełka Con Air:D Widok Buscemi w masce Lectera wywołał u mnie prawdziwy atak histerycznego śmiechu:))) BRAWO!

Tijuana_Lady

Nadaje się do roli zwyrodnialca jak mało kto...dobrze że nic nie zrobił tej dziewczynce :-) film jest nawet wporzo...akcji od groma!!!!

ocenił(a) film na 9
Tijuana_Lady

Steve Buscami nuci taka piosenke "and the whole world loves..." jesli ktos ma prosze mi podeslac link na maila kswiss (na) o2.pl
thx

kswiss

On był najlepszy. Najgorszy zwyrodnialec w filmie, nawet inni więźniowie się go boją, a on nic nikomu nie zrobił podczas całego filmu :P

Uwielbiam tego gościa.

ocenił(a) film na 5
kswiss

ta piosenke spiewa sie na ksm-ach to religijny kawalek ,,and his got all whorld in his hend'' czy jakos tak pozdro:/

Tijuana_Lady

zgadzam się Buscami to jeden z najfajniejszych i śmiesznych aktorów, a w Con air był najlepszy! tak trrzzymać :-)

ocenił(a) film na 9
Tijuana_Lady

Kiedyś był taki koleś w kreskówce z królikiem Bugsem. Identyko. Jakbym spotkał tego facia na ulicy to bym chyba dostał zawału! :)

ocenił(a) film na 10
krzychu_10

(lol). hey, w aptece blisko mnie pracuje taka kobieta, która wygląda jak on, a ja chodzę tam po lekarstwa (lol) i widzisz żyję. hehehe. ale nie umiem jej w oczy spojrzec na raz, racja ;))) garland greene....lol. hehm.

ocenił(a) film na 8
Tijuana_Lady

Steve wymiata.. też lubię tego aktora.. Dobrze zagrał w Con Air, ale również często gra w filmach Quentina Tarantino czy Braci Cohen.. poza tym cudownie odegral rolę w "Rzeczy, które robisz w Denver, będąc martwym" (bardzo niedoceniony film, gorąco polecam !!!) - reasumując.. aktor - klasa..

ocenił(a) film na 7
McCoval

Steve jest naprawde świetny, bardzo charakterystyczny, pasuje do każdego gatunku filmowego, poprostu ma wielki talent...

PIOTREK_7

steve jest rewelacja. dobry moment był jak oni mu zdejmowali tą maske. Poem jak z ta dziewczynką sie bawił i śpiewał. Albo jak sypał teksty '' Banda debili bawiąca sie w samolocie przy muzyce zespołu, który zginąl w katastrofie lotniczej'' Bez tego aktora ten film byłby do bani.

ocenił(a) film na 7
Tijuana_Lady

Garland czyli Steve to najbardziej barwna postać filmu, a przez to najciekawsza...

ocenił(a) film na 7
Tijuana_Lady

zgadzam się w 100% Steve Buscemi w tym filmie jest po prostu genialny- on zresztą poniżej genialnego poziomu nie schodzi :] Tak samo m.in. w Armageddonie i Desperado