PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=340899}

Conan Barbarzyńca 3D

Conan the Barbarian
2011
5,4 41 tys. ocen
5,4 10 1 40647
4,6 20 krytyków
Conan Barbarzyńca 3D
powrót do forum filmu Conan Barbarzyńca 3D

Ktoś, kto zwraca uwagę na szczegóły po tym filmie może dostać porażenia mózgowego. Już od pierwszych minut bombarduje absurdami.
- Rodząca kobieta w środku pola bitwy. (I kowal, kto posyła kowala do walki?)
- Wojownik który zastyga nieruchomo w trakcie zadawania ciosu, czekając aż dostanie w plecy zrobił mi dzień.
- Cesarka w pięć sekund jedną ręką.
- Dziecko czyściutkie, bez drobiny krwi.
- Chłopiec pokonuje czterech dorosłych wojowników a swoje jajko wysyła chyba wtedy do równoległej rzeczywistości, gdzie nie ulega zbiciu.
- Oddział galopujący przez las.
- Chłopiec nie słyszy zbliżającego się oddziału, oddział również nie zauważa jego mimo że chowa się w ostatniej chwili.
- Następnie podkrada się niezauważenie do obsadzonego przez straż domu.
- Dorosły wojownik Conan walczy z rozpuszczonymi kudłami, kolejny wspaniały szczegół tego filmu. Z rozpuszczonymi włosami sięgającymi łopatek mógł się zabić nawet walcząc z kozą.
- Gdzie ta dziewczyna w ogóle idzie przez ten las?
- Jakie to uprzejme ze strony Khalara że poczekał ze dwa tygodnie z całym rytuałem aż Conan dotrze do miasta swojego dłużnika, razem dotrą do kolejnego miasta - na piechotę, rzecz jasna - i pokonają wszystkie straże w drodze do miejsca rytuału.
- Conan koks po dniach wędrówki i 15 walkach nadal ma siły witalne dorsza czy tam tuńczyka i napiernicza jak złoto w człowieka który ma ponoć wszechmocną maskę.
- Czarownica do walki z Conanem powołuje kilkanaście potworów, z Tamarą tylko takie babskie przepychanki ;)

Cóż, na pewno nie udało mi się wymienić wszystkiego. Dodajmy kiepski montaż i średnią muzykę, a także że miejscami wracał ten realizm i nie było widać bohaterów tylko aktorów w kostiumach na plenerku. Jak w scenie między posągami, kiedy Conan kończył walkę i Tamara się temu przyglądała.

użytkownik usunięty
Enterraz

"Dorosły wojownik Conan walczy z rozpuszczonymi kudłami, kolejny wspaniały szczegół tego filmu. Z rozpuszczonymi włosami sięgającymi łopatek mógł się zabić nawet walcząc z kozą."

:DDD Jak ja lubię szyderstwo. Aż strach oglądać.