Słuchajcie, właśnie wracam z przedpremiery (film super ;-) ) i pojawia się pewna wątpliwość. Kto ukazany jest w ostatniej scenie, gdy dziewczyna odchodzi a Constantine zostaje na dachu - on (Constantine) czy Balthazar? Mnie się wydaje, że B. i widać, jak obraca monetą, partner twierdzi, że to Constantine i wyjmuje gumę zamiast papierosa. Jak jest wg. Was?
Hmm...Ja mam na dysku Constantine i zlookałem jeszcze raz końcówkę zeby być na 100% pewny że tą postacią jest John, stoii na dachu,wygłasza monolog i wyjmuje gumę...Nie wiem co ty widziałaś ale to jest z pewnością John Constantine..
na 100% jest to J. Constantine - wyjmuje gumę bo już nie pali, przed chwilą Lucyfer wyciągnął z niego czarne jak smoła zniszczone płuca.
nie znam komiksu jesli tak było w komiksie że zycił to git, ale jesli nie to w ostatniej scenie powinien wyciągnąć fajkę i zapalić
Baltazara zgładził syn Lucyfera i raczej nie mógł by byc to on. Pozatym napewno jest to Constatin ani oczu mu sie nie swieca na czerwono ( co kolwiek to mialo znaczyc) ani z wyglądu sie nie zmieł, no oprocz tego ze jest suchy i ma nowa koszule.