7,4 249 tys. ocen
7,4 10 1 248575
6,0 33 krytyków
Constantine
powrót do forum filmu Constantine

ten film jest wyssany z logiki? najpierw kobitka mówiła że nie wierzy w diabła, ze to wszystko co się działo przy boku constantina jest niewyarygodne

a potem znów ze "wszystko widziała" z siostrą i chce znowu...? ku.rwa dla jakich oni to debili robili

5/10

ocenił(a) film na 9
StorN_filmaniak

wyssany z logiki to jest twój temat, rusz troche głową. Jej siostra wyladowała w wariatkowie, bo przyznała się że widzi dziwne rzeczy. Angela też je widziała ale myślała że też jest szalona i to co widzi nie jest autentyczne. Przestała widzieć duchy po tym jak ciągle wmawiała sobie, że to nie prawda. To tylko utwierdziło ją w przekonaniu, że to co widziała było halucynacją. Dopiero spotkanie z Constantinem uświadomiło jej że demony istnieją i że to co widziała była prawdą. Filmy trzeba oglądać, a nie skupiać się na popcornie.

ocenił(a) film na 5
zonk_2

Fillm słaby. pokręcony, reeves jak zwykle jednak mina...i ta religijna propaganda...a końcówka kretyńska...polecam dla katoli fanatycznych. Żałuje, że go obejrzałem.

ocenił(a) film na 8
Nassanael

Jak coś się nie zgadza z waszymi poglądami to od razu nazywacie to głupim? Film bardzo dobry....

ocenił(a) film na 5
ArO_19

nie napisałem, ze głupi. uzasadniłem :)

ocenił(a) film na 8
Nassanael

Może nie napisałeś tego wprost, ale to wynika z całości twojej wypowiedzi.

Nassanael

jezu film jak film kto wierzy w boga jego sprawa dla mnie ten film jest fajny mimo ze to bajka dla dzieci

ocenił(a) film na 9
zonk_2

Jezu... Jak tacy ludzie jak StorN_filmaniak który kompletnie nie zrozumiał fabuły i Nassanael który wszędzie doszukuje się propagandy mogą mieć dostęp do filmwebu.

ocenił(a) film na 10
volpi

rodzice opłacają internet, a strach przed wyjściem z domu paraliżuje nogi i mamy takich userów jakich mamy

ocenił(a) film na 8
sisal

O co Ci chodzi człowieku? Ogarnij się. To że ktoś ma inne zdanie
niż ty nie znaczy, że możesz się na nim bez powodu wyżywać

ocenił(a) film na 10
andriej2

nie lubię przekleństw i mam niskie mniemanie o każdym kto nie potrafi wyrazić kilku sensownych zdań bez słowa k***. oczywiście nie da się go zastąpić ale należy to robić z wyczuciem a nie dziecinną fantazją

ocenił(a) film na 5
volpi

hahaha wiesz co nie skomentuje tego, siedź sobie dalej w takich filmikach. ja wolę inne okay. tylko de mnie się proszę się odwalić bo temat nie jest o mnie.