PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=559895}
6,2 68 tys. ocen
6,2 10 1 68436
5,7 36 krytyków
Contagion - Epidemia strachu
powrót do forum filmu Contagion - Epidemia strachu

Wirus

ocenił(a) film na 8

Czyżby ktoś podpowiedział przyszłość?

lebland

Czyżby Twoja Stara to gitara?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
lebland

A to Ty nie wiesz, że ten film był inspirowany pandemią SARS, która powstała w Chinach i miała podobne objawy i sposób przenoszenia? Nikt nie musiał niczego przepowiadać, bo takie epidemie były już w przeszłości i zawsze wyglądają tak samo.

ocenił(a) film na 6
Ren_89

Chcesz kupić trochę mleka?

ocenił(a) film na 8
RAC_79

A co Januszu, za dużo kupiłeś? Wódki mogę trochę kupić.

ocenił(a) film na 6
Ren_89

O proszę, trafiłem na pijaczka.

ocenił(a) film na 7
RAC_79

Jak ktoś kupuje wódkę to od razu pijak?!

ocenił(a) film na 6
ulla

Albo pijaczka.

ocenił(a) film na 6
RAC_79

Nakarmię trolla - łap 10 trollixów, jeszcze 5 i kupisz dziecku puszkę karmy dla kota. Twoje trolle głodne chodzić nie będą.

ocenił(a) film na 6
Willmaster

Apeluje u ciebie o rozum i godność człowieka.

ocenił(a) film na 7
Ren_89

Zamiast kpić, lepiej zbadać sprawę. Np. hint: Sanjay Gupta - polecam wiki w ingliszu. Zapewne też się "ulung" w Chinach.

ocenił(a) film na 6
lebland

Właśnie oglądam

ocenił(a) film na 8
lebland

Przekrój społeczeństwa pod jednym postem

ocenił(a) film na 8
sylwia2010r

Mam to gdzieś, że myślisz o mnie w sposób, który określa jedno słowo: dno.Pomyslałabyś, że jestem niedoszłym nauczycielem języka polskiego.Zabawne!

ocenił(a) film na 4
lebland

lebland słoma Ci z butów wystaje...

angel1986GDN

Przypadek? nie sądzę

ocenił(a) film na 5
sylwia19938

:D:D Ale fakt faktem, że epidemia wygląda zawsze tak samo. O ile ZIKA czy Ebola mają charakter bardziej kontynentalny, to nasz nowy twór globalny. Ale zawsze wygląda to podobnie, czy to kiedys -> Hiszpanka, czy teraz, czy w przyszłości

ocenił(a) film na 4
lebland

lebland smutny mały człowieczek...

ocenił(a) film na 5
lebland

Jak na razie, sprawdziło się tylko to, że pandemia to czas fejknjuserów. Ale w rzeczywistości, nie są nimi nawiedzeni blogerzy, tylko eksperci WHO i ministrowie zdrowia, którzy zniechęcają dostosowania maseczek, a po 2 miesiącach zmuszają do stosowania maseczek. I niejaki Donald Trump, który poleca rewelacyjny lek, "forsycję", czyli hydroksychlorochinę.

aklekot

Zabawne ile kłamstw naprodukowali, ile razu udowodniono im, że łgali, ile razu musieli i przyznali się, że kłamali, nie że czegoś jeszcze nie wiedzieli, nie że grali ostrożnie, mówię o jasnych konkretnych łgarstwach, a jest masa ludzi, którzy dalej im wierzą.

Astrox

Nigdy nie było żadnej pandemii najsłynniejszego wirusa na świecie, ba, nawet epidemii. To była globalna "pandemia" terroryzowania setek milionów ludzi w posłuszeństwie i próbie wysondowania, jak daleko "możni tego świata", np. pod przykrywką zbrodniczej WHO, mogą się posunąć, by ludziom pod byle pretekstem odebrać właściwie wszelkie prawa człowieka. Przecież to mogłaby być rzekoma kometa, czy nawet Godzilla. To jest tylko kwestia skoordynowanej, globalnej propagandy, w którą muszą być zaangażowane MASSMEDIA, usłużni dziennikarze oraz tacy sami politykierzy. Spora część ludzi - jak ja - widziała, że nic się nie dzieje, ale nikt nie chciał dostać mandatu za nienoszenie namordnika.

lebland

Gdzie te czasy, kiedy na filmwebie można było odbyć dyskusję na poziomie?

ocenił(a) film na 8
Shantte

Same lewaki

lebland

ależ frustracja, przegryw życiowy?

ocenił(a) film na 8
andolinis

Sam jesteś przegryw, tronu internetowy

ocenił(a) film na 8
lebland

Sam jesteś przegryw, trolu internetowy

ocenił(a) film na 6
lebland

Boże co za lewuś.

ocenił(a) film na 6
lebland

Uratuje was forsycja (ta co ją kret zeżarł), ewentualnie witamina C - koniecznie lewoskrętna od inżyniera Zięby, a może strukturyzator wody za 3 tysie? Polski tytuł bardzo adekwatny...

witcher78

Dziki Trener proponuje Witaminę C "przodo-tylną" hehe

ocenił(a) film na 8
witcher78

Lep ci rozjebie

lebland

ze ludzie to tak naprawde zwykle lemingi gotowe zrobic wszystko i uwierzyc w doslownie kazda ciemnote glownego scieku informacyjnego? tak

lebland

Bardzo się cieszę, że nie zostałeś ocenzurowany, szacun dla filmwebu, bo nie wierzę, że nikt nie raportował komentarza.