PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502583}
6,1 29 tys. ocen
6,1 10 1 29256
4,2 12 krytyków
Cop Out: Fujary na tropie
powrót do forum filmu Cop Out: Fujary na tropie

Film po prostu genialny jak na dzisiejsze czasy NAPRAWDĘ POLECAM!!!

henio667

Ten post u góry to rozumiem że tak ironicznie napisany ;) pozdrawiam i gratuluję gustu bo na prawdę oryginalny ;)
Ogólnie nie polecam tego filmu było kilka zabawnych scen ( najlepsze z tym aktorem Seann William Scott - w tym samochodzie. Po prostu bomba ) Przez większość filmu się jednak nudziłem.5.5/10

ocenił(a) film na 8
henio667

dam 8 ,bardzo mądrze napisane ,,jak na te czasy,, bo teraz robią totalny shit , są oczywiscie bdb filmy ale to rzadkosc w porównaniu z latami 80,90

ocenił(a) film na 7
henio667

Scena z najsłynniejszym złodziejem na Brooklynie(szczyl w aucie)na podziemnym parkingu:))

ocenił(a) film na 1
tankowiec_2

A ja daję 1, bo film jest beznadziejny. Ostatecznie, mogłabym go ocenić na 1,5, ale na filmwebie nie ma połówek. Szczerze mówiąc, nie wiem, co wam się w tym filmie spodobało. Dialogi były beznadziejne, a dowcipy tak tanie, że aż żałosne i nie bardzo było wiadomo, czy należy śmiać się czy płakać za pieniędzmi wyrzuconymi w błoto. Po prostu dno. Jeden z gorszych filmów, jakie widziałam w swoim życiu. Z trudem dotrwałam do trzydziestej minuty i w końcu go wyłączyłam. A potem obejrzeliśmy ,,Amerykanina'' z Georgem Clooneyem, który był bez porównania lepszy. To tyle, jeśli chodzi o mnie.

ocenił(a) film na 8
Krzywoustyn

wiesz co mi sie podobalo w tym filmie,to jak ,,stifler;; miał wskoczyc do domu jak yamakas a gałęz na której stanoł się złamała i zarył głową w murek ,ta scena mi się podobała fajnie to wyglądało