PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502583}
6,1 29 tys. ocen
6,1 10 1 29257
4,2 12 krytyków
Cop Out: Fujary na tropie
powrót do forum filmu Cop Out: Fujary na tropie

Jak to się stało, że zagrał w takim gniocie? Ten film to nedzne popłuczyny po Zabójczej Broni i Bad Boys'ach. Jego kumpel po prostu tragedia, jakby to był Martin Lawrence, albo Chris Rock, albo choćby Will Smith, to jeszcze by uszło, ale ten pacjent wogóle nie jest śmieszny. Ale najlepsza rola w tym filmie to Sean William Scott i za to film dostaje dodatkową gwiazdkę :D 6/10

mar_cinek2

eee gadasz, film pozytywny,lubię tego typu humor, a ten murzynek juz w superhero był dość śmieszny, ma fajny typowo murzyński akcent :D no i Bruce Willis dla mnie w jakim filmie nie zagra jest kozak,lubie gościa. Wiadome że to nie film z przekazem tylko dobra rozrywka, wg mnie spełnia swoją rolę, zgadzam się że Sean zagrał zajebiście :) pzdr

użytkownik usunięty
Misiek_007

Bad Boys to dopiero gniot...

ocenił(a) film na 3

Film zenujacy a nie smieszny. Wszystko jakby na sile i malo zabawne. Gra aktorow sztuczna jak w nisko budzetowych produkcjach. Parten Bruca to jakas pomylka. Sciagalem w ciemno wierzac ze Wilis nie gra w gniotach a tu prosze. Chyba potrzebowal szybkiej gotowki skoro przyjal taka nedzna role. Nie dalem rady obejrzec do konca, wytrwalem godzine. Film slaby 3/10

ocenił(a) film na 2
tytus01

Nie byłem w stanie wysiedzieć do końca.
Bardzo słaby film jak i gra aktorska Tracy Morgana

ocenił(a) film na 4

Bad Boys to jest film akcji, a to miała być komedia ale nawet do komedii romantycznej to się nie zalicza, ale brawo dla ciebie że ci się tak podoba ten film bo jak widzę to masz ciekawe głosy, ty w ogóle oglądasz filmy czy tylko czytasz tytuły?