5,0 3,6 tys. ocen
5,0 10 1 3602
5,0 2 krytyków
Critters 4
powrót do forum filmu Critters 4

Gdzieś się zapodział humor, do którego poprzednie "Crittersy" wszystkich przyzwyczaiły - ta część jest zupełnie na poważnie (nawet Charlie nie jest tak zabawny jak wcześniej). Podobnie jak z późniejszymi częściami "Karła", "Shadowchasera", "Hellraisera" i jeszcze pewnie kilku innych serii, tym razem zdecydowano na przeniesienie akcji w kosmos. Klimatyczny horror to to niestety nie jest, a braku humoru nic tu nie rekompensuje. Do tego scenariusz jest pełen niedorzecznych rozwiązań.

Malignus

Nie zdecydowano przeniesc akcji w kosmos tylko taka jest fabuła , historia tego filmu co nie oglondałes poprzednich czesci najwyrazniej postanowili zakonczyc ta serie w kosmosie.

ocenił(a) film na 3
Lobo2

Jak już mi chcesz zwracać uwagę, to pisz jasno i po polsku, bo ja naprawdę nie wiem o co Ci tutaj chodzi.

Malignus

eh to co ze akcja filmu jest w kosmosie gdyby akcja filmy Critters 4 była by gdzie indzie to chyba raczej niepasowało by to do poprzedniej czesci

ocenił(a) film na 3
Lobo2

Dzieciaku, naucz się pisać po polsku, zanim coś napiszesz publicznie. To nie jest gg, tu obowiązują pewne zasady.

A na temat... Chyba nie zdajesz sobie z tego sprawy, że "Crittersy 4" były kręcone równocześnie z częścią trzecią.

Malignus

Najsłabsza część serii no twoim zdaniem ja lubie wszystkie 4 czesci.hmmm Critters 4 7/10