PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=687634}
5,6 180  ocen
5,6 10 1 180
Crows Explode
powrót do forum filmu Crows Explode

Według mnie nie umywa się do poprzednich części. Na pewno zabrakło mi tutaj Miike za kamerą. Postacie nieco bezpłciowe, klimat gdzieś się ulotnił. Nie jest tragicznie, ale i do ponownego obejrzenia nie zachęca w równym stopniu co poprzednie produkcje z pod znaku Crows (bynajmniej mnie jako fana mangi oraz pierwszych części). Czekam na dobrą ekranizację mangi. Koniecznie z Miike w roli reżysera.

ocenił(a) film na 6
Regulus86

Mam takie samo zdanie... Niestety słabo i wieje nudą, postacie bezbarwne, bez szału, walki słabe, brak klimatu z poprzednich części. Jedynka była genialna w swojej prostocie i bardzo realistycznych pojedynkach. Mordobicie było na 5+. A tutaj aż żal było na nich patrzeć. W ogóle jakbym oglądała film zupełnie niezwiązany z poprzednimi częściami.. A brak wcześniejszych bohaterów to jeden wielki minus, charyzmatyczny Genji, opanowany Izaki, szalony Serizawa, bracia Mikami, Tokyo, Chouta i pozostali... Bardzo ich brak i niestety małomówny Rinda-man nie jest w stanie zapełnić tej dziury, która powstała.

ocenił(a) film na 5
aneant89

Duze rozczarowanie, wlasciwie kopia 2 czesci jezeli chodzio finalowa scene, tylko bardziej nieudolnie zrobiona.., gdzies to sie wszystko pogubilo, a szkoda

ocenił(a) film na 6
danrud

Duże rozczarowanie....

aneant89

Słabiutka część, bohaterowie beznadziejni i te walki. Kurde porównajcie sobie walki z 1 i 2 części jak walczył Genji czy Seirizawa to czuć było tą moc. Tutaj walki są nędzne wojownicy też słabi. Ogólnie ten Kagami to jakieś emo było i te gatki Kena kuźwa o hu***im wogóle chodziło. Popieprzona fabuła nie dało się tych dialogów słuchac.