PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=4751}
6,6 2,4 tys. ocen
6,6 10 1 2432
4,0 2 krytyków
Cudowne dziecko
powrót do forum filmu Cudowne dziecko

byłem na tym filmie w kinie. To był początek III klasy podstawówki. Film polecam !

kaczor_78

Ja też byłem na tym w kinie! Miałem 9 lat i bawiłem się świetnie. Chętnie wysłałbym swojego dzieciaka do kina na coś takiego, ale teraz już nie robią tak uroczych filmów.

kaczor_78

mielismy na to obowiazkowe wyjscie z przedszkolem, to musial byc bardziej 1986, w 87 chodzilem juz do szkoly. ale wspomnienia...

ocenił(a) film na 8
kaczor_78

pamietam to doskonale też byłam na tym w kinie i chyba nawet z klasą

kaczor_78

też byłem w kinie a najlepsze jest to, że melodię z filmu pamiętałem wszystkie te lata, przypomina mi się do dziś :)

ocenił(a) film na 10
marekkasprowicz

tak z klasa bylem podstawowka swietny film polecam

marcinek77

Takie filmy kształtowały wrażliwość, osobowość i psychikę!

ocenił(a) film na 10
aniolek1234

Ech to były czasy
Pamiętam były zajawki w tv
Miałem isc na ten film ale niestaety sie rozchorowałem ale była rozpacz
Film obejrzałem w wakacje 1993

ocenił(a) film na 8
marekkasprowicz

Piosenka wpadajaca w ucho na kilkanaście lat:-) film ponownie oglądałem wczoraj wraz z synem, chciałem mu koniecznie ten film pokazać. I nawet mu się spodobał:-) choć co chwilę słyszałem 'jaki stary ten film", "jakie dziwne glosy, nie mogę ich słuchać", ale warto było, fajna wycieczka w czasy dzieciństwa:-)

ocenił(a) film na 10
marekkasprowicz

A występ na żywo Krzysia Antkowiaka i Jarka Bułki do dziś można znaleźć na YT :-). To były czasy... :-) Az milo powspominać... :-).

ocenił(a) film na 10
kaczor_78

Jestem rocznik '75 i byłem na tym w piątej klasie, le mam bardzo podobne wrażenia ;-).

kareta5_filmweb

Mało pamiętam samą fabułę, ale pamiętam przyjemność jaką mi, wtedy dziecku, sprawiało oglądanie tego filmu. Tak jak Akademia Pana Kleska. Pozdrawiam również rocznik 75.

kareta5_filmweb

Ja rok starszy, ale też widziałem to w kinie, choć przyznaję, że niewiele z tego pamiętam:-)

ocenił(a) film na 10
Jack_Holborn15

Ja do tej pory niezłomnie odświeżam sobie wspomnienia z dzieciństwa :-). Płytę DVD z tym filmem zakupiłem natychmiast w dniu krajowej premiery i wiernie trzymam ją do dziś w domowej filmotece :-). Nie ma to jednak jak lata 80-te. To były zdecydowanie najlepsze lata dla filmu w ogóle... Pozdrawiam serdecznie wszystkich fanów :-).

kareta5_filmweb

I wzajemnie:-)

ocenił(a) film na 7
kaczor_78

Dołączam do grona tych, którzy mieli szczęście oglądać ten film w kinie :) Później parę razy trafiłam jeszcze na "Cudowne Dziecko" w telewizji i oglądałam z taką samą przyjemnością.

kaczor_78

Też byłem na tym w kinie, miałem 6 lat, ale pamiętam jakie wrażenie na mnie zrobił ten film, przypomniałem sobie go po prawie 30 latach, no coś niesamowitego :D