Cyber-prześladowca

Cyberbully
2011
6,2 7,9 tys. ocen
6,2 10 1 7917
Cyber-prześladowca
powrót do forum filmu Cyber-prześladowca

Może coś po prostu przeoczyłam, ale nie zauważyłam w filmie żadnego wyjaśnienia. Niby wszystko jest jasne do momentu kiedy Taylor dowiaduje się kto był Jamesem. Ale skąd zaraz po tym wiedzieli już wszyscy?

ocenił(a) film na 7
inferno_22

Najprawdopodobniej nie pokazali tego w filmie, choć powinni bo to dość ważny fakt w filmie. Ale wydaje mi się że ona sama się przyznała na swoim profilu, bo inaczej musiała być to zemsta głównej bohaterki co tym bardziej powinno być pokazane.

ocenił(a) film na 6
rafib1975

Też wydawało mi się, że sama się przyznała, chociaż ciężko mi było uwierzyć, że nie zostało to filmie jasno wyjaśnione i wolałam zapytać ;P No w sumie innego wyjścia raczej nie ma, bo Taylor ani nie dążyła do zemsty, ani nie utrzymywała żadnego kontaktu z innymi. A jeśli prawda wyszłaby na jaw z innego powodu to chyba nie byłoby to pominięte w filmie.

ocenił(a) film na 8
inferno_22

Sama się przyznała, tylko ona , Taylor i jej matka to wiedziała(mogła jej kazać jako kara) . Taylor była nawet przeciwna aby brała udział w wywiadzie.

ocenił(a) film na 6
sitjs

Matka raczej nie, bo chyba dowiedziała się ostatnia. W rozmowie z matką po powrocie od Taylor przecież już powiedziała, że "zrobiła coś strasznego i wszyscy się o tym dowiedzieli" czy coś takiego. Więc widocznie musiała przyznać się sama.