Człowiek, który gapił się na kozy

The Men Who Stare at Goats
2009
6,3 75 tys. ocen
6,3 10 1 74864
6,0 28 krytyków
Człowiek, który gapił się na kozy
powrót do forum filmu Człowiek, który gapił się na kozy

Film widziałem prawie 3 miesiace temu a teraz wchodzi u nas do kin
LOL
Chwila?!! TEN GNIOT WCHODZI DO KIN? to powino odrazu trafić na DVD

ocenił(a) film na 8
Glock

Odkrywczy jesteś

ocenił(a) film na 8
Glock

Jak dla kogo "gniot" od razu.

za krótki <br/> za krótki <br/> za krótki <br/>

Glock

ach ta siła argumentacji! Jak jesteś na tyle zdesperowany, żeby bluzgnąć na film to chociaż to jakoś
zaargumentuj. Co komu z tego że powiesz, że to gniot albo arcydzieło skoro nie mówisz czemu? może dla
Ciebie gniotem jest każdy film wykonany po 2000 roku, a może każdy w którym gra Mc Gregor? Dla kogoś
innego będą to inne powody więc albo pisz o co Ci chodzi albo nie marnuj czasu ludzi, którzy mają nadzieę,
że czegoś się dowiedzą z twojej wypowiedzi!

Fatma

"nie marnuj czasu ludzi, którzy mają nadzieę
że czegoś się dowiedzą z twojej wypowiedzi"-LOL to zabrzmiało jakby mój wczesniejy post był kilkustronnicowy a w dwoch krotkich zdanan zawarłem wszystko co chcialem przekazac z prostej przyczyny...bo tu nie ma sie nad czym rozpsisywać.Film jest nudny gagi są sztuczne i wymuszone.Sama historia jest głupia i nie widziałem w niej niczego zabawnego.Kolejna sprawa reżyer filmu!To jakis drugorzedny aktor ktory wczesniej nakrecil 2 praktycznie nikomu nie znane filmy.Ogladajac Czlowiek ktory gapil sie na kozy odnosilem wrazenie ze ci wszyscy swietni aktorzy poprostu zakpili sobie z widza na zasadzie chodzcie nakrecimy glupi bezsnesnowny film i ludzie i tak to kupią bo przeciez jestesmy tak znani i popularni że nie krecimy słabych filmów wrecz gniotów!Ale oczywiscie znajdzie sporo "filozofów" którzy widza w filmie drugie,trzecie a nawet i czwarte dno.
Przepraszama cie Fatma ze zmarnowalem twoj zapewne jakże drogocenny czas na czytanie mojej opini.

ocenił(a) film na 3
Glock

Zgadzam sie w 100%. Ale jedno trzeba przyznac, ze George Clooney zagral o niebo lepiej niz w Up in the Air. Podoba mi sie to, ze jest aktorem elastycznym i nie boi sie zadnej roli. Co jednak nie zmienia faktu, iz film jest bardzo slaby, a opinie w stylu, ze to film dla waskiej grupy ludzi sa nietrafione, gdyz jak sie chce zarobic na filmie, a po to sie je kreci, to ma sie nadzieje, ze trafia w gusta wiekszej liczby konsumentow.

ocenił(a) film na 4
OCTAGON

Brakuje w nim tego czegoś. Niezbyt zaskakująca akcja, a po filmie porządny
niedosyt.

Glock

Film jest tragiczny, w ogóle nie wiem o co w nim chodzi, trzeba być na porządnym haju żeby to zrozumieć!

ocenił(a) film na 4
risa85

Właśnie, o co w nim chodzi?