Film widziałem prawie 3 miesiace temu a teraz wchodzi u nas do kin
LOL
Chwila?!! TEN GNIOT WCHODZI DO KIN? to powino odrazu trafić na DVD
ach ta siła argumentacji! Jak jesteś na tyle zdesperowany, żeby bluzgnąć na film to chociaż to jakoś
zaargumentuj. Co komu z tego że powiesz, że to gniot albo arcydzieło skoro nie mówisz czemu? może dla
Ciebie gniotem jest każdy film wykonany po 2000 roku, a może każdy w którym gra Mc Gregor? Dla kogoś
innego będą to inne powody więc albo pisz o co Ci chodzi albo nie marnuj czasu ludzi, którzy mają nadzieę,
że czegoś się dowiedzą z twojej wypowiedzi!
"nie marnuj czasu ludzi, którzy mają nadzieę
że czegoś się dowiedzą z twojej wypowiedzi"-LOL to zabrzmiało jakby mój wczesniejy post był kilkustronnicowy a w dwoch krotkich zdanan zawarłem wszystko co chcialem przekazac z prostej przyczyny...bo tu nie ma sie nad czym rozpsisywać.Film jest nudny gagi są sztuczne i wymuszone.Sama historia jest głupia i nie widziałem w niej niczego zabawnego.Kolejna sprawa reżyer filmu!To jakis drugorzedny aktor ktory wczesniej nakrecil 2 praktycznie nikomu nie znane filmy.Ogladajac Czlowiek ktory gapil sie na kozy odnosilem wrazenie ze ci wszyscy swietni aktorzy poprostu zakpili sobie z widza na zasadzie chodzcie nakrecimy glupi bezsnesnowny film i ludzie i tak to kupią bo przeciez jestesmy tak znani i popularni że nie krecimy słabych filmów wrecz gniotów!Ale oczywiscie znajdzie sporo "filozofów" którzy widza w filmie drugie,trzecie a nawet i czwarte dno.
Przepraszama cie Fatma ze zmarnowalem twoj zapewne jakże drogocenny czas na czytanie mojej opini.
Zgadzam sie w 100%. Ale jedno trzeba przyznac, ze George Clooney zagral o niebo lepiej niz w Up in the Air. Podoba mi sie to, ze jest aktorem elastycznym i nie boi sie zadnej roli. Co jednak nie zmienia faktu, iz film jest bardzo slaby, a opinie w stylu, ze to film dla waskiej grupy ludzi sa nietrafione, gdyz jak sie chce zarobic na filmie, a po to sie je kreci, to ma sie nadzieje, ze trafia w gusta wiekszej liczby konsumentow.
Brakuje w nim tego czegoś. Niezbyt zaskakująca akcja, a po filmie porządny
niedosyt.
Film jest tragiczny, w ogóle nie wiem o co w nim chodzi, trzeba być na porządnym haju żeby to zrozumieć!